Kadınlar Yine Ödülü Kaptı

Kadınlar Yine Ödülü Kaptı

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ekim 2021 13:27
Kadınlar Yine Ödülü Kaptı

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu’nun vermiş olduğu destekler neticesinde Ispartalı kadın çiftçiler büyümeye ve üretmeye devam ediyor.

Dünya Kadın çiftçiler günü kapsamında İzmir’de gerçekleştirilen etkinlikte ‘Kadın Çiftçiler Yeniliklerle Buluşuyor’ kategorisinde Isparta’nın Şarkikaraağaç İlçesi’nde Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu’nun önderliğinde kurulan kadın kooperatifi, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Çiçekler Çiçek Yetiştiriyor’ Projesi ile Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’nin elinden ödülünü aldı.

Yapılan açıklamada ise; Önceki yıllarda ilimiz tarımının gizli kahramanları kadın çiftçilerden Huriye Tezcan, 2016 yılında Lavanta Yetiştiriciliğinin Kadın Çiftçiler ile Yaygınlaştırılması Projesi ile Örnek Kadın Çiftçi ödülünü, Binali Yıldırım’dan, 2018 yılında Tezekteki Cevher Projesi ile Sevgi Küçüksavlı, Sayın Emine ERDOĞAN hanımefendiden, 2019 yılında  yine aynı projemizle yılın Örnek Kadın Çiftçi ödülünü ve 2020 yılında Yılın Kadın Çiftçisi Özel Ödülünü Sayın Bakanımız Dr. Bekir PAKDEMİRLİ’nin elinden almıştır.

Isparta İl Tarım Müdürlüğü olarak İlimiz kadın çiftçilerini göstermiş oldukları başarılar dolayısıyla kutluyoruz. Tarladan mutfağa dokunduğu her şeye değer katan, üretimin her aşamasında aktif olarak durmadan çalışan, emekleriyle toprağı yoğuran kadın çiftçilerimizin, her zaman yanında olacağız.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.