Kafaler Caddesinde Renkli Asfalt Uygulaması Yapılacak

Kutlubey Mahallesi Kafeler Bölgesi’nde her caddede özel renkli asfalt uygulaması yapılacak. Start verilen çalışmalar, 1 Ekim 2012’de tamamlanacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Eylül 2012 16:53
Kafaler Caddesinde Renkli Asfalt Uygulaması Yapılacak

Isparta Belediyesi tarafından ‘Şehrin kalbi, öğrencilerin merkezi’ olarak tabir edilen Kutlubey Mahallesi Kafeler Caddesi’ne renkli asfalt uygulaması yapacak.

Kafeler esnafı ile bir araya gelen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, esnaf ve burada ikamet eden vatandaşlara yeni uygulamanın Arnavut taş döşenmesi, andazit kaplama ya da asfalt kaplama mı yapılması noktasında görüşlerini sordu.

Esnaf ve vatandaşlar ise “Taş yamaları yapılamıyor, halk mağdur oluyor, bayan arkadaşlarımız memnun değil, taşların temizliği zor” diyerek bölgede asfalt çalışması yapılmasını istedi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın bunun üzerine esnaf ve vatandaşlar arasında oylama yaptırdı. Oylama sonrasında asfalt yapılması kararlaştırılırken, Kafeler bölgesinde üzeri özel uygulamalı renkli asfalt dökülmesi kararlaştırıldı. Caddelerde çeşitli renklerde asfalt uygulaması yapacaklarını belirten Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, seçim döneminde ‘halkım ne istiyorsa ben onu yaparım’ sözünü hatırlatarak, kafeler bölgesinin güzel bir görünüme kavuşacağını söyledi. Çalışmalara start verilirken, çalışmalar 1 Ekim 2012 tarihinde tamamlanacak.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, doğalgaz çalışmaları ve bazı bölgelerdeki altyapı çalışmalarının ardından yolları bozulan Kutlubey Mahallesi Kafeler Bölgesi’ndeki esnaf ve halk ile bir araya geldi. Bölgede bozulan yolların hangi yöntemle yapılması kararlaştırılan toplantıda, esnaf ve vatandaşların yüzde 100’e yakını asfalt dökülmesi noktasında hem fikir oldu.

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Günaydın, vatandaşların asfalt talepleri karşısında yaptığı değerlendirmesinde “Biz burasının şık olmasını istiyoruz. Buraya talepleriniz doğrultusunda asfalt dökelim. Dökeceğimiz asfalt renkli olacak ve üzerine özel bir doku vereceğiz. Yaptığımız çalışmaların tamamlanmasıyla bayanlarımız rahatsız olmayacak. Bir şehri altından kaplasak, altyapısı olmazsa ne fayda. Öncelikle buranın tüm altyapı sorunlarını çözeceğiz ve asfalt kaplamasını gerçekleştireceğiz” dedi.
Kafeler Bölgesi’ndeki çalışmanın normal şartlarda 3 ayı bulacağını ancak kendilerinin bunu 15 gün içerisinde bitireceklerini belirten Başkan Günaydın, “‘Seçimlerde halkım ne istiyorsa ben onu yaparım’ sözüm vardı. İsteğinizi yerine getireceğim. Ancak biz 15 günde burayı tamamlayacağız. Gerekirse 24 saat çalışacağız. Bu işin içerisinden çıkacağız. Sizlerden kızmadan, öfkelenmeden dişinizi sıkmanızı ve sabrınızı istiyoruz. Burada bir savaş yapacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum