Kafeler Caddesi Kimlik Değiştiriyor

sparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, Pirimehmet Mahallesi Maatbacılar Caddesi’ndeki çalışmalarının hemen ardından bu sefer de Kutlubey Mahallesi Kafeler Caddesi’nde çalışma başlattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ağustos 2012 10:26
Kafeler Caddesi Kimlik Değiştiriyor

Gelecek hafta başlatılması beklenen çalışmaları bir hafta öne alan Isparta Belediyesi altyapı çalışmalarının tamamlamasıyla birlikte Kafeler Caddesi’ne yeni bir kimlik oluşturmaya başlayacak.

Yer yer 5 metre derinlikte sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Kutlubey Mahallesi Kafeler Caddesi’nde de başta su ve kanalizasyon hatları olmak üzere şebekelerin çürüdüğünü, 50-60 yıl öncesine ait hatların yenilendiğini söyledi.

Bu hatların tamamlanmasının ardından tüm altyapıların bitirilmesi ile birlikte bölgede yenileştirme çalışmalarına başlanacak ve çalışmalar çok hızlı bir şekilde üniversite öğrencileri şehre gelmeden tamamlanacak. Bölgede çok sık olarak arızalar çıktığını dile getiren ve Kafeler Caddesi’ni ‘şehrin kalbi, öğrencilerin merkezi’ olarak tanımlayan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, çalışmaları 15 gün içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini duyurdu.

Alanın dar olması nedeniyle manevra kabiliyetinin çok zor olduğuna değinen Başkan Günaydın, bölgede planlamanın bir hafta öncesinde çalışma başlattıklarını anlattı. Günaydın, “İğneyle kuyu kazar gibi çalışıyoruz ve tüm sokaklarımızı tamamlayacağız. Altyapısıyla bu bölgemizi de gelecek nesillere teslim edeceğiz. Bu bölgemizden her hafta çok sayıda şikayetler alıyorduk. Bu şikayetleri gideriyoruz. Tüm ekibimiz gece gündüz çalışıyor. Şehrimizin her bölgesinde farklı çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmaları gerçekleştiren tüm ekibimizi kutluyoruz. Yeni aldığımız tüm araçlarımızı ful çalıştırıyoruz. Belediyemiz araç zengini oldu ve bu araçlarda en iyi biçimde çalıştırılıyor. Şimdiden burada yapmış olduğumuz çalışmalarımız bölgemiz insanına ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.