Kafeler Caddesi Renklenmeye Başladı

Kutlubey Mahallesi Kafeler Bölgesi’nde yürütülen altyapı, dayanıklı asfalt çalışmaları gerçekleştirilirken, asfaltın renklendirilmesi için gerekli uygulamalara başlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2012 13:24
Kafeler Caddesi Renklenmeye Başladı

Sabah saatlerinde başlayan çalışmalarda trafiğe açık olacak yollar gri, beyaz ve kırmızı renk uygulamasına tabi tutuldu. Diğer taraftan iç sokaklarda ise renk uygulaması yeşil, kırmızı ve beyaz olarak devam edecek.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın 14 Eylül 2012 tarihinde Kafeler esnafı ile yaptığı toplantı sonrasında renkli asfalt uygulaması talep edilen sokaklar tek tek renklendiriliyor. Altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları 15 Eylül-1 Ekim 2012 tarihleri arasında tamamlanan Kafeler Bölgesi’nde asfalt üzerine uygulanan parke taşı görünümünün de renklendirilmesine başlandı.

Birkaç gün içerisinde tamamlanacak olan sokaklardaki uygulamadan dolayı memnuniyetlerini ileten esnaf ve vatandaşlar Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Diğer taraftan çalışmalar dolayısıyla Kutlubey Mahallesi Kafeler Bölgesi 20 Ekim 2012 tarihine kadar araç trafiğine kapalı tutuluyor. Sokaklarda yapılan renklendirme çalışmalarının ömrünün uzun olması amacıyla Isparta Belediyesi yetkilileri araç sürücüleri ve yayalara çağrıda bulundu.
Sokaklarda gerçekleştirilen renklendirme çalışmaları esnasında boyalı alanlara basılmaması çağrısında bulunan belediye yetkililerince, “Yapılan uygulamanın uzun yıllar sağlıklı olarak kullanılabilmesi amacıyla yayalarımızın ve araç sürücülerimizin şerit ile koruma altına alınan bölgelerde hassas davranmalarını talep ediyoruz. Boyaların kuruması için sokaklarımızı birkaç saatlik yaya trafiğine kapatıyoruz. Bu arada yayalarımızın kaldırımları kullanmalarını ve boyalı alanlardan geçmemelerini rica ediyoruz. Yine bölge 20 Ekim 2012 tarihine kadar araç trafiğine kapalı tutulacak” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum