Kafeler Caddesi'nde Şüpheli Paket Paniği

Kafeler Caddesi'nde yol kenarına bırakılan bir poşet polisi alarma geçirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ekim 2012 18:25
Kafeler Caddesi'nde Şüpheli Paket Paniği

Kafeler Caddesi'nde yol kenarına bırakılan paket polisi alarma geçirdi. Yoğun güvenlik önlemleri alan polis, yolu yaya trafiğine kapattı.



MERAKLI VATANDAŞ KRİZİ
Poşet çevresindeki işyerlerini de boşaltan emniyet güçleri zaman zaman meraklı vatandaşları olay yerinden uzaklaştırmakta güçlük yaşadı.
 
KORKULAN OLMADI
Bomba imha uzamanı şüpheli poşeti fünye ile patlattı. Poşetten gıda malzemesi çıkması polise ve vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı.



OLASI BİR TEHLİKE KIL PAYI ATLATILDI

Olay yerinde polisin çalışmalarını izleyen vatandaşlarda fünyenin patlamasıyla büyük bir tehlikeyi kıl payı atlattı. Bomba imha uzmanının fünyeyi patlatmasıyla birlikte uzak mesafeye fırlayan bir parça vatandaşların arasından geçti. Şans eseri ajansotuzki kimse yaralanmazken, polis vatandaşlara "Biz sizin güvenliğinizi sağlamak için burada beklemeyin diyoruz. Uyarıları dinlemiyorsunuz. O parça birinize gelseydi, ne olurdu?" diye çıkıştı.



GAZETECİLERLE KISA SÜRELİ GERGİNLİK
Öte yandan polisle bazı basın mensupları da kısa süreli gerginlik yaşadı. 
Gazetecilerin kendi fotoğrafını çekmesine sinirlenen Bomba İmha Uzamanı, gazetecilerin üstümne yürüyerek, "Sana beni çekme demedim mi?" diye bağırdı. Kısa süren gerginliği yine gazeteciler ve polislerin araya girmesi yatıştırdı.   

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.