Kafelere Şok Baskın!

Isparta Kafeler Caddesi ve çevresinde faaliyet gösteren alkollü işletmelere akşam saatlerinde, polis tarafından şok baskınlar düzenlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Eylül 2014 12:31
Kafelere Şok Baskın!

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı sivil ekipler koordinesinde yapılan baskında, işyerlerinde bulunan şahısların Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgulamaları yapılırken, canlı müzik ve kapalı alanda sigara kullanılmaması konularında da uyarılarda bulunuldu.

Yaklaşık 1 saat süren denetim çalışmalarında, 8 mekan denetlenirken, bu işyerlerinde bulunan 160 kişinin de GBT sorgulaması yapıldı.
Kimlik sorgulaması yapılan şahıslar arasından 1 kişinin arandığı gerekçesiyle yakalandığı belirtilirken, söz konusu işyerleri içerisinde kurallara uymayan işyerinin bulunmadığı öğrenildi.

Öte yandan, Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin alkollü ve umuma açık mekanlarda bu tür denetimleri sürdüreceğine dikkat çekilirken, vatandaşın huzur ve sükunu için çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

sayfa32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.