KAFEYİ AÇAN İŞLETMECİYE CEZA

KAFEYİ AÇAN İŞLETMECİYE CEZA

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ocak 2021 15:56
KAFEYİ AÇAN İŞLETMECİYE CEZA

Kafeler caddesinde bulanan bir kafenin açık olması sebebiyle işletme yerine giden İl Hıfzıssıhha Kurulu  Ekipleri içerde 16 kişi olduğunu belirledi. İşletme sahibine ve içerdeki şahıslara idari para cezası uygulandı.

İL Hıfsısıhha  Ekiplerinin, Kutlubey Mahallesi 1004 Sokak üzerinde bulunan bir kafenin açık olduğu ve bu kafede müşterilere servis yapıldığı duyumları üzerine, belirtilen adres ekipler tarafından kontrol edildi. 

İçeriye girildiğinde;  içeride toplam 16 şahsın bulunduğu, İl Hıfzıssıhha Kurul Kararını ihlal ederek işyerinde müşterilere servis yapıldığı, canlı müzik izin belgesi olmadığı halde canlı müzik yayını yapıldığı ve kapalı alanda sigara içilmesine müsaade edildiği tespit edildi. İşletmeciye gerekli idari yaptırımların uygulanması için tutanak tutuldu. işyerinde bulunan 16 şahsa Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 282. Maddesi gereğince toplam 50 bin 400 TL idari yaptırım uygulandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum