Kahramanlıkları Hafızalarımızdan Silinmeyecek!

İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, Gaziler Günü nedniyle bir mesaj yayınladı. Or, mesajında "Gazilerimizin kahramanlıkları hafızalarımızdan silinmeyerek milletimize övünç kaynağı olmuştur" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Eylül 2013 09:55
Kahramanlıkları Hafızalarımızdan Silinmeyecek!

İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, mesajında, "Ülkemizin bağımsızlığı, Türk vatanının bölünmez bütünlüğü, milli birlik ve beraberliğimizin korunması uğruna üstün fedakârlıklar göstererek canı pahasına göğsünü siper etmiş ve bu nişanı gururla taşıyan gazilerimizin kahramanlıkları hafızalarımızdan silinmeyerek milletimize övünç kaynağı olmuştur.

Var olan hiçbir dünyevi kıymetle ölçülemeyecek değerde ve önemde olan gazilerimiz; ülkemizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir.

Bugün, millet olarak, birlik ve beraberlik içinde bağımsız ve hür yaşıyorsak bunu aziz şehitlerimize ve siz kahraman gazilerimize borçlu olduğumuzun bilincindeyiz.

Bu vesileyle; Sakarya Zaferi’nden sonra 19 Eylül 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Mareşal Rütbesi ve ‘Gazi’ unvanı verilen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm kurucu kahramanlarıyla birlikte, aziz şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimizin ve ailelerinin “GAZİLER GÜNÜ”nü kutluyor, sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.