Kahvaltıda Buluştular

Kahvaltıda Buluştular

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mayıs 2015 15:08
Kahvaltıda Buluştular

AK Parti Milletvekilleri ve Adayları Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nde kahvaltıda buluştu.

Gerçekleşen programa AK Parti Isparta Milletvekili veMilletvekilli Adayları Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel, Ayşe Usta’nın yanı sıra, Isparta Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Osman Aydın, Isparta Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin Yavuz, Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Başhekimi Mehmet Topal ve Dr. Sadık Yağcı Ağız ve Diş Sağlığı Başhekimi Erkan Karatekeli davetliler katıldı.

BU GÜZEL FAALİYETLER GÖZ ARDI EDİLEMEZ
Programda konuşan AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya SadiBilgiç, "Isparta’da eskiden sağlıkta büyük sıkıntılar vardı. Bu sıkıntıların en başında hastanelerde muayene olmanın zorluklarıdır. Ayrıca birde ilaç almak insanlara sıkıntı veriyordu. Ancak günümüzde bu sıkıntıların önünde geçtik. Artık her insan içi rahat olarak kaliteli bir şekilde muayene olabiliyor. Hiçbir şekilde şikayet almıyoruz. İlaç almak artık çok kolay. Bu güzel faaliyetler göz ardı edilemez” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum