Kahvehanelere Seçim Kilidi

Yüksek Seçim Kurulu'nun bugün eğlence yerleri kapsamında kahvehanelerin de kapalı olacağı kararının ardından kentteki kıraathaneler bugün hizmet vermedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ağustos 2014 12:25
Kahvehanelere Seçim Kilidi

YSK Seçim yasakları kapsamında pazar günü tüm eğlence yerleri ve içkili mekanların kapalı olacağını duyurdu. Eğlence yerleri arasında kahvehaneler de sayıldı.

Isparta'da da bugün kahvehaneler açılmadı. Karardan haberi olmayan vatandaşlar kahvehanlerin önüne gelince kilitli kapılarla karşılaştı. Bazı kahvehane işletmecileri de karara tepki göstererek "Yanımızda çalışan insanların ve işyerlerimizin vergilerini kirasını bu yapılan seçimler mi karşılıyacak merak ediyoruz. İş özgürlüğümüze kelepçe vurulmuştur. kahvehanelerin eğlence yeri olmadığının ilan edilmesini istiyoruz. Kahvehaneler istirahat ve hoşça vakit geçirilen insanların ihtiyaçlarını giderdikleri yerdir. Hatta seçimlerde oy kullanmaya giden yaşlılarımız kahvehanelerde oturup, istirahat eder. Kararın hiç olmazsa bir dahaki seçimlerde tekrar gözden geçirilmesi gerekir." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum