Kalbimiz Birlik Berberlik İçin Atıyor

Kalbimiz Birlik Berberlik İçin Atıyor

Yayınlanma:
Kalbimiz Birlik Berberlik İçin Atıyor

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yayınladığı Ramazan Bayramı mesajında “Kalplerimiz birlik ve beraberlik içerisinde attığı sürece mesafelerin hiçbir önemi bulunmamaktadır” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yayınladığı Ramazan Bayramı mesajında “Manevi huzurla idrak ettiğimiz, bolluk, bereket ve huzurun doyasıya yaşandığı, rahmet, mağfiret ve cömertliğin doruk noktasına ulaştığı 11 ayın sultanı Mübarek Ramazan’ı bütün coşkusuyla yaşamanın ve bir Ramazan Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramların aziz milletimizin hayatında çok müstesna bir yeri vardır. Bayramlar, insanların arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği, milli ve dini duyguların, şuurunun şekillendiği, güçlendiği ulvi ve müstesna günlerdir.

Her yıl sevdiklerimizle birlik, beraberlik içerisinde kutladığımız Ramazan Bayramını bu yıl da koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında evlerde kalarak, sevdiklerimizden ayrı kutlayacağız.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi gönül, yine sevdiklerimizle bir arada olmayı isterdi. Kalplerimiz birlik ve beraberlik içerisinde attığı sürece mesafelerin hiçbir önemi bulunmamaktadır.

Bilindiği gibi, Ramazan Bayramımızı da içerisine alan 17 günlük tam kapanma sürecindeyiz.

2 haftasını geride bıraktığımız ve son haftasında bulunduğumuz bu süreçte hep birlikte dikkatli davranır, kurallara harfiyen uymaya devam edersek, bayram sonrası bizleri çok daha güzel günlerin beklediğine inanıyorum.

Yarınlarımızı daha güzel, sağlıklı ve mutlu bir şekilde geçirebilmek adına lütfen bu bayram evimizde kalalım, sevdiklerimizi tehlikeye atmayalım. Yanında olamadığımız sevdiklerimizle bayram sevincini iletişim araçlarını kullanarak paylaşalım.

Bu vesileyle Mübarek Ramazan Bayramımızın güzel günlerin müjdeleyicisi olmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; mesai arkadaşlarımın, hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın tüm insanlığa sağlık, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.