Kaliteden Taviz Vermiyoruz

Başkan Günaydın, bugün itibariyle inşaat sektörünün ihtiyacı olan 55 bin adet bimsblokun üretildiğini ve günlük olarak satışının yapıldığını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Kasım 2014 15:29
Kaliteden Taviz Vermiyoruz

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, belediye şirketleri arasında yer alan BELMAŞ Bimsblok Fabrikası ile İzolasyon, Yalıtım ve Mikronize Tesislerinde incelemelerde bulundu.

Başkan Günaydın, bugün itibariyle inşaat sektörünün ihtiyacı olan 55 bin adet bimsblokun üretildiğini ve günlük olarak satışının yapıldığını söyledi.

BELMAŞ Genel Müdürü Salih Serçe ile birlikte tesislerde incelemelerde bulunan ve bilgiler alan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şirketin pazarlama ağı bulunmamasına karşın şu anda üretilen tüm malların aynı gün içerisinde satışını yaptıklarını ifade etti. Üretilen malların belli bir süre kurutulması amacıyla stoklandığını ve her gün bu stoklardan gerekli satışların yapıldığını yeni ürünlerinde kurutulmak üzere stoka alındığını dile getiren Günaydın, “Aynı gün ne kadar ürettiysek o kadarını satıyoruz. Ürünlerimizde kalite, standart üzerinde çok duruyoruz. Ebatlardan küçültme gibi bir şeyimiz olmadığı için kalitemiz çok yaygınlaştı. Pazarlama ağı kurmadığımız halde mal yetiştiremiyoruz” dedi.
Kalite üzerine hiçbir taviz vermediklerini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, her türlü bakımın zamanında yapıldığını kaydetti. Günaydın, “Kalitemizin bizleri bir yerlere götüreceğine inanıyorduk. Kar gayesiyle kaliteden taviz verilmemesi gerektiğini her zaman söylüyordum. Bunun doğru olduğu, bu fabrikamızla bir kez daha ispatlanmış oldu” şeklinde konuştu.

İzolasyon Yalıtım ve Mikronize Tesislerinde bir takım değişiklikler yapıldığını söyleyen Günaydın, “Ne mutlu ki, herhangi bir sermaye artışıyla bu fabrikamıza bir aktarma yapmıyoruz. Bimsblok fabrikamızın kazancıyla bu fabrikamızı yapıyoruz. Fabrika, fabrikaları ortaya çıkarıyor. İzolasyon ve Yalıtım Fabrikamızda çok teknik bir tesis. Bazı yeni ilaveler yaptık. Böyle tesisleri de kurmak kolay değil. Neticeye ulaşıyoruz, deneme çalışmalarımız tamamlandı. Isparta’mıza ciddi anlamda bir para girdisi sağlamış olacağız. İnşallah Isparta’mız, ülkemiz için her şey bereketli ve kazançlı olsun” görüşlerinde bulundu.

BELMAŞ’ın bugün piyasada hakim bir konuma geldiğini söyleyen fabrikanın Genel Müdürü Salih Serçe de, “Hiç müşterisi olmayan bir konumdan bugünlere geldik. Pazar payımız çok güzel, bölgeye hizmet veriyoruz. Isparta’ya katma değer kazandırıyoruz. Üretimimiz, satışımız güzel. Kalite ve standartlara uygun mamul üretiyoruz. Bu da talebi artırıyor. Bu fabrikamızın kazandığı katma değerle yeni fabrikamızı da kuruyoruz” dedi. İzolasyon ve Yalıtım Fabrikası ile ilgili olarak da şu anda yalıtım sıvasının yapıldığını, her türlü deneme ve uygulamalarının gerçekleştirildiğini belirten Salih Serçe, “Bimsblokta başardıklarımızı yeni fabrikamızda da başaracağız. Amacımız Isparta’ya hizmet etmek” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum