Kaliteden Taviz Yok

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, BELMAŞ Bimsblok Fabrikası ile İzolasyon ve Mikronize Tesisleri’nde incelemelerde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mayıs 2013 17:46
Kaliteden Taviz Yok

Kaliteli bimsblok ürettiklerini ve piyasaya mal yetiştirmekte güçlendiklerini söyleyen Başkan Günaydın, aynı şekilde izolasyon ve mikronize tesislerinin yapımının tamamlanmasıyla birlikte de bu ürünlerinde aranan bir malzeme olacağını söyledi.

Fabrikaları sürekli olarak kontrol eden ve çalışmalar hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bimsblok üretiminde kaliteyi yakaladıklarını ve fabrikanın üç vardiyaya geçme aşamasına yaklaştığını belirtti. ‘Kaliteli malzeme üretiminde zirveye ulaşmış bulunmaktayız’ diyen Başkan Günaydın, “Türkiye’de konusunda en kaliteli malzemeyi biz üretiyoruz. Kaliteden taviz vermiyoruz. İleri ki yıllarda da hizmet verebilecek, kaliteli mal üretip ihracata en yatkın bir fabrika kurma prensibimiz var” dedi.

Malzeme stoku yapmak için mesai yaptıklarını ve belli bir stoka ulaştıklarını aktaran Başkan Günaydın, “Fakat öyle olmasına rağmen kamyonlarımızın biri giriyor, biri çıkıyor. Günlük satışlarımız bir hayli fazla. Hem eski, hem yeni fabrikamızda yoğun satış var. Ne kadar vardiyayı yükseltsek de, mesai yapsak da malzeme yetiştirmekte güçlük çekeceğimiz ortaya çıktı. Ne kadar üretirsek üretelim malzememizi yetiremeyeceğimizi gördüm” şeklinde konuştu.

İzolasyon ve mikronize tesislerinin kurulumu için de çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, aynı kalite ve fiyat politikasının da yeni fabrikada da uygulanacağını dile getirdi. Günaydın, “Türkiye’nin diğer bir ucuna mal satıyoruz ancak bu satışların Isparta’da bu kadar olmadığını görüyorum.

Üretmiş olduğumuz bu kaliteli malzemeden Isparta’mızın da faydalanmasını arzu ediyorum. Bu fabrikalarımızı kurarken, bu malzemelerin öncelikle Ispartalıların faydalanmasını isterim, daha sonra diğer vilayetlerin yararlanmasını isterim. Bugün deprem dahil her konuda dayanıklı malzeme üretiyoruz.

Bundan Isparta’da yapı yapan herkes istifade etsin. Isparta’mıza ve belediyemize ciddi girdiler sağlanmaya başlanmıştır. İzolasyon ve Mikronize Tesislerimizin de yapımı devam ediyor ve kısa sürede bitirilecek. Bu fabrikalarla şehirde istihdam oluşturuyoruz, şehrimize girdi sağlıyoruz. Isparta’mıza ve Türkiye’mize bu yatırımlar hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum