Kalitemizi Koruyoruz

Kalitemizi Koruyoruz

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Haziran 2015 18:54
Kalitemizi Koruyoruz

Isparta Belediyesi şirketlerinden BELMAŞ bünyesinde bulunan Bimsblok Fabrikası’nda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 35 bin adetle başlanan bims üretiminin kapasitesinin 70 bin adede yükseldiğini söylerken, normlara uygun şekilde gerçekleşen üretimler sonrasında pazar sorunu da yaşamadıklarını söyledi.

Bimsblok üretiminde kalitenin üzerinde ciddi anlamda durduklarını aktaran Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 70 bin adet bims üretiminin rahatlıkla satışını yapabildiklerini ve yine stok alanında yaptıkları genişletmeden dolayı da müşterilere kurumuş mal verdiklerini dile getirdi.

Ürettikleri bimsblokların ebat ve boyutları başta olmak üzere tüm niteliklerinin normlara uygun olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Üretimimizi günde 70 bin adede çıkarmamıza karşın mal yetiştiremiyoruz. Bunda kalitemizin önemi de büyük yer tutuyor. Ispartalı müteahhitlerimiz de bu kaliteli malzemeyi kullansın. Normları ve kalitemizi koruyoruz” şeklinde konuştu.

Yine BELMAŞ bünyesinde kurulan İzolasyon ve Yalıtım Fabrikasında da üretimin devam ettiğini kaydeden Günaydın, ısı yalıtımı ile ilgili olarak da önemli çalışmalara imza attıklarını dile getirdi. Günaydın, bims ile birlikte izolasyon malzemesinin de müteahhitler ve diğer kullanıcıların rahatlıkla alabileceğini ifade etti. Pomgrand markasıyla üretilen izolasyon malzemesinin pomza kökenli olduğuna ve hem sağlık, hem de güvenirlik açısından strafora oranla daha iyi olduğuna işaret eden Günaydın, “İnsan sağlığı büyük önem taşıyor” derken, Pomgrand’ın Avrupa tarafından da dikkat çektiğini ve mal çekmek için hazır olduklarını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum