Kalitesiz Muhalefet Tartışması

CHP Milletvekili Aday Adayı Mustafa Ceyhan'ın 'Kalitesiz Muhalefet' eleştirilerine parti tabanından tepki geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Şubat 2015 14:34
Kalitesiz Muhalefet Tartışması

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili Aday Adayı Mustafa Ceyhan'ın Isparta’da eksik yapılan birçok hizmetin kaliteli muhalefet olmamasından kaynaklandığını ifade ederek "Isparta 12 yıldır yönetilemiyor. Hem muhalefette, hem de iktidarda problem var. Çünkü kaliteli muhalefet olmadığı için iktidarın yapmadıkları, yapamadıkları görülememiş. Bunlar Isparta’da kaliteli konuya vakıf muhalefetin olmamasından kaynaklı" söylemi parti içinde tartışma yarattı.

Mustafa Ceyhan'ın bu ifadeleri CHP'nin 12 yıllık süreçte farklı dönemlerdeki yöneticileri tarafından eleştirildi. Bir çok konuda CHP'nin tepkisel eylemler, çözüm önerileri ve farklı yaklaşımlar sunduğunu anlatan CHP'li yöneticiler "Sayın Ceyhan, o dönemde Isparta'da olmadığı için bizlerin yaptığı muhalefeti görmeyerek 'Kalitesiz' yakıştırması yapmış. Üzüldük" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum