Kalkınmada Yerel İnisiyatif Önemlidir

BAKA'nın yeni Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen, bugün Isparta yerel basını ile bir araya geldi. Özen, kalkınmada yerel inisiyatifin önemine işaret ederek "Yenilikçi, bilgi ve gerçek verilere dayalı nookta atışları yapmak istiyoruz" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2015 11:12
Kalkınmada Yerel İnisiyatif Önemlidir

BU HABERİ İLK KEZ AJANS32'DE OKUDUNUZ

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Genel Sekreteri Tuncay Engin'in Denizli Vali Yardımcılığına atanmasının ardından boşalan koltuğa Mehmet Sırrı Özen oturmuştu.

Özen, bugün Isparta yerel basını ile Barida Hotel's de buluştu.

BAKA'nın Isparta, Burdur ve Antalya'ya bütüncül bir bakış açısıyla yaklaştığını kaydeden Özen, kendisinin özel sektör, kamu ve global şirket kalkınma yönetimi konusunda tecrübeleri olduğunu ve bu tecrübelerin bölgeye önemli katkılar sağlayabileceğini söyledi.

BAKA'da yeni bir döneme imza atacaklarını kaydeden Özen, "Yenilikçi, bilgi ve gerçek verilere dayalı nokta atışları yapmak istiyoruz" ifadesini kullandı.www.ajans32.com

'Kalkınmanın Mutfağından Geliyorum' diyen BAKA Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen, kalkınmada yerel inisiyatiflerin önemli olduğunun altını çizdi.

Antalya ve Isparta arasında önemli bir gelişmişlik farkının olduğuna değinen Özen, bu farkı ortadan kaldırmak için adımlar atacaklarının sinyalini verdi.

Antalya'nın zaten koşan bir şehir olduğu tespitini yapan BAKA Genel Sekreteri Özen, "Burada Isparta'ya bir pozitif ayrımcılık söz konusu olacak" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.