Kalp Merkezinde Demirel Tarih Oldu!

Şehir Merkezinde bulunan Şevket Demirel Kalp Merkezi ana binayı taşındı. Ama sadece eşyalar ve hastalar..!

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Şubat 2012 14:15
Kalp Merkezinde Demirel Tarih Oldu!

28 Kasım 1999 tarihinde Şevket Demirel tarafından yaptırılarak SDÜ'ye tahsisi edilen Şevket Demirel Kalp Merkezi artık Üniversite yerleşkesi içerisindeki yerini aldı. 

 

Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Tuğrul Sezer, 'Bu merkezi Şevket Demirel yaptırmıştı. Burayı kullanım süresi sona erdi. Artık tüm poliklinik hizmetleri de hastane bünyesinde yapılacak. Sadece bir blok 4 katıyla birlikte kalp kliniği haline getirildi” dedi.

Şevket Demirel'e Vefasızlık mı?

1999 yılındı yapımı bizzat Şevket demirel tarafından tamamlanan Kalp Merkezinin ana binaya taşınma işlemin tamamlandığını bildiren Başhekim Sezer, tüm cihazların taşındığını belirtti. Cihazların ve hastaların taşıma işlemi bitti ama Şevket Demirel ismi binada unutuldu. Başhekim gazetecilere verdiği bilgide kliniğe Şevket Demirel isminin verilmesinin uygun olmayacağını kaydetti.

İşte Sezer'in Çarpıcı Açıklaması!

“Yeni kliniğe Şevket demirel isminin verilmesi uygun olmayacak. Yeni bir binada Şevket Demirel adını yaşatmak istiyoruz. Şevket Demirel hastanemize hala katkılarını sunuyor. Destek olmaya devam ediyor. İsmini yaşatmak istiyoruz. Eğer hayırseverler yardımcı olurlarsa hastanemize bir ek bina yaparak Şevket Demirel Kalp Merkezi'ni oraya taşımak istiyoruz. Demirel'in ismini bir kliniğe vermeyi uygun görmedik. O nedenle bir ek bina yaparak yeniden Şevket Demirel ismini hastanemiz bünyesinde yaşatmak istiyoruz” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum