Kamalak : 'Tek Çare Milli Görüştür'

SP Lideri Mustafa Kamalak, Ak Parti hükümetini terörün bitirilmesi konusunda beceriksizlikle suçlarken, CHP'yi de'Terörün anası' olarak nitelendirdi. Kamalak, "Tek Çare Milli Görüş'tür" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Haziran 2012 15:13
Kamalak : 'Tek Çare Milli Görüştür'

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Mustafa Kamalak, Partisinin Geniletilmiş İl Divan Toplantı'na katılmak üzere Isparta'ya geldi.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Ak Parti hükümetini terörün bitirilmesi konusunda beceriksizlikle suçlarken, CHP'yi 'Terörün anası' olarak nitelendirdi. SP Lideri Kamalak, "Tek Çare Milli Görüş'tür" dedi.

"Hemen her gün Türkiye'nin dört bir yanından şehit haberleri geliyor. Annelerin gözyaşı sel olup akmaktadır. Hükümet yetkilileri gaflet ve dalalet içerisinde adeta terör örgütüne yalvarıyor. Ey iktidar! Terörle müzakere değil, terörle mücadele edilir, bu böyle biline. Terörü çözecek tek parti, 'Milli Görüş' sahibi Saadet Partisi'dir."

"Çünkü CHP terörün anası. Terörist gençlerin temel özelliği bu milletin asli değerlerinden kopmuş olmasıdır. 1924 Anayasası kaldırılırken bu milletin dininin Hıristiyanlık olarak yazılması için Anayasa'ya teklif getirmişlerdir.

Sonra bu milletin asırlardır Ezan-ı Muhammedi'yi CHP yasaklamadı mı? Manevi değerlerden kopan nesil, terörist olmayacak da ne olacaktır?"
Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 1984 yılından 2009'a kadar terör olayları nedeniyle görülen can kaybının Kurtuluş Savaşı'ndaki can kaybının 600 katı olduğunu öne süren Kamalak, "AKP ve CHPAvrupa'ya bağlı.

Terörü besleyenler ve teröre can verenler kim? Avrupalı değil mi? Batılılar değil mi? Dış dostlarımızın terörle mücadele konusunda ikna edilmesi gerekiyormuş. Hastayı tedavi etmek istiyorsan teşhisi doğru koy. Bu millet sürekli bedel ödüyor" dedi.

Türk keşif uçağının Suriye tarafından düşürülmesini ve bu ülke ile yaşanan gerginliği de değerlendiren Kamalak, Suriye üzerinden Türkiye'nin İran ile karşı karşıya getirilmek istendiğini söyledi. "Malatya'da füze kalkanının ne işi var?" diyen Kamalak, Türkiye'nin şu an savaşla karşı karşıya getirilmiş durumda olduğunu savundu.

Toplantının ardından Kamalak, partisinin Antalya İl Divan Kurulu Toplantısı'na katılmak için Isparta'dan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.