Kamelyalara Zarar Verenler Yakalandı

Belediye personelinin sıkı takibi sonucu yakalanan şahıslar emniyete teslim edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ocak 2013 14:44
Kamelyalara Zarar Verenler Yakalandı

Bilindiği üzere Isparta Belediyesi Yaşanılabilir bir kent olma yolunda çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmaları yanı sıra vatandaşların dinlenebileceği mesirelik alanlarda çeşitli ebatlarde pergoleler ve oturma gurupları monte etti. Yapılan bu perogle ve oturma gurupları mümkün olduğu kadar ağaç ürünlerinden oluşmasına dikkat etti. Ancak mevsim itibari ile halkın ilgi göstermediği mesirelik alanlarda bazı kişilerin bu pergole ve oturma guruplarına zarar verdiği dikkat çekti.

Yapılan ihbarı da değerlendiren Zabıta Müdürlüğü perogleleri kıran hatta yakan şahısları suçüstü yakalayarak adli mercilere teslim etti. Ayrıca Park Bahçeler Müdürlüğü’de yapılan tahribatın şahıslardan alınması maddi zararı tespit etti.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da yaptığı açıklamada, “Isparta Belediyesi olarak halkımızın rahat huzurlu bir yaşam sürmesi için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Özellikle iş yorgunluğunun atılması için oluşturulan yeşil alan ve parklar Isparta’mızın eseridir. Yapmak bizim korumak ise halkımızın görevi olduğu kanısındayım. Milli servetin bu şekilde yıpratılmasına inanıyorum ki hiç birimiz rıza göstermeyiz. Bu vesile ile bu ve buna benzer bir durum ile karşılaşıldığında mutlaka Alo Zabıta (153) nolu telefona bildirmeniz hem kamu zararını en aza indirmiş oluruz hem de ekonomiye büyük bir katkı sağlamış olursunuz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.