Kamp Kurdunuz

Ak Parti Milletvekili Recep Özel, MHP İl Başkanı İsa Yalçın'ın kendisi hakkında yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2013 13:22
Kamp Kurdunuz

Özel, MHP İl Başkanı İsa Yalçın’ın Isparta’daki yatırımları görmezlikten geldiğini belirterek, devlet yatırımlarının bir tanesinde kamp kurdular. Ayda bir gidiyorlar. Türkiye’de bilirkişi çetesiyle bir şeyler yapmaya çalışıyorlar dedi.

Özel yaptığı açıklamada ise; “Ak Parti’nin Isparta’da yapılan anket ile ilgili olarak parti binasında yapıyorlar bu anketleri demişler. Bu anketler gerçek anketler. Bakın bu çözüm sürecine bu bölgenin desteği % 60’dır.

Partimizin oy oranı % 55’ler civarındadır. Şimdi Ak Parti Isparta’da bir şey yapmadı, Isparta’ya ne kazandırdı gibi söylemler var. Her yerde bir eserimiz mutlaka var. MHP İl Başkanına gel gezdireyim seni dedim. Noter huzurunda gezecekmişiz.

Noter huzurunda neyi gezeceksek anlamadım. Ama bir gün Isparta’da yapılan özel sektör yatırımlarını ve devletin yatırımlarını gezdireceğim. Devlet yatırımlarının bir tanesinin içinde zaten kamp kurdular. Ayda bir gidiyorlar Türkiye’de bilirkişi çetesiyle bir şeyler yapmaya çalışıyorlar ama Allah’ın izni ile yargıya güveniyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum