Kamu Hastaneleri Birliği Mutsan Opel'le İşbirliği Protokolü İmzaladı

Kamu Hastaneleri Birliği Mutsan Opel'le İşbirliği Protokolü İmzaladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mayıs 2017 13:17
Kamu Hastaneleri Birliği Mutsan Opel'le İşbirliği Protokolü İmzaladı

Bilindiği gibi Mutsan Opel daha önce Süleyman Demirel Üniversitesi ve Iyaş A.Ş.  ile benzer bir anlaşma yapmıştı.

Bu anlaşmalara bir yenisi daha ekleyen Mutsan Opel Kamu Hastaneleri  Birliğini personelini kapsayan yeni protokole imza attı.

Isparta Kamu Hastaneleri  Birliğini Genel Sekreteri Uzman Doktor Hüseyin Yavuz ile Mutsan Opel Plaza Genel Müdürü Mehmet Erdoğan arasında yapılan protokol ile kamu hastaneler birliğine bağlı  başta Isparta Şehir Hastanesi Sağlık çalışanları, Isparta Ağız Diş Sağlığı Çalışanları, Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesi, çalışanları ve diğer ilçelerde çalışan kamu hastaneler birliğine bağlı tüm sağlık personeli çalışanlarına tüm Opel modellerinde mevcut kampanyalara ek olarak 3.000 TL'ye kadar ekstra indirim uygulanacak.

Öte yandan yapılan protokol gereği geçerli indirimlerden tüm kamu hastaneler birliği personelinin anne baba çocuk ve kardeşleri de yararlanabilecek.

Ayrıca kamu hastaneleri birliği personeline Opel yetkili servisi olan Mutsan Opel Plaza da aracın yaşına göre  servis girişli araçlara %25'e varan indirimler de uygulanacak.

Ayrıntılı Bilgi İçin:

MUTSAN OPEL

Eğirdir Karayolu Üzeri 3. Km.

Telefon Numaramız

0246 224 1004

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.