Kamu-Sen'de Balaban Dönemi

Türk Kamu-Sen İl Temsilciliği görevine Ali Balaban getirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ocak 2012 12:26
Kamu-Sen'de Balaban Dönemi

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği görevini yürüten Türk Sağlık-Sen Isparta Şube Başkanı Ahmet Camuzcu, görevini Türkiye Eğitim-Sen Isparta Şube Başkanı Ali Balaban'a devretti. Ahmet Camuzcu'nun başka bir ile tayin nedeniyle görevden ayrıldığı önümüzdeki günlerde de Türk Sağlık-Sen Isparta Şube Başkanlığı görevinden de istifa edeceği öğrenildi.

Göreve kısa bir süre sonra yeniden gelen Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Ali Balaban, Türk Kamu-Sen'in sürekli büyüdüğünü ve her zaman kamu çalışanlarının yanında olduğunu belirtti. Türkiye Kamu-Sen'in siyasi baskılara ve olumsuzluklara rağmen her yıl büyüyerek, bugün 400 bine ulaştığını belirten Balaban, "Türkiye Kamu-Sen olarak sendikacılığa, memurumuza ve milletimize sağladığımız katkıların azımsanmayacak ölçüde olmasından dolayı mutluyuz.

Nabza göre şerbet vermeden, kimseye dayan-madan, kimseden korkmadan; yalnızca kamu görevlilerimizden aldığımız güçle yürüttüğümüz hak mücadelemizde şerefimizle devam ediyoruz."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum