Kamu ve STK “El Ele…”

El Ele Derneği Yönetimi, Başhekim Aydın’ı makamında ziyaret etti. Canan Aydın başkanlığındaki yönetim, hastane için yapabilecekleri destekler hakkında görüş alışverişi yaptı.

Yayınlanma:
Kamu ve STK  “El Ele…”

El Ele Derneği Yönetimi, Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Osman Aydın’ı makamında ziyaret etti. Canan Aydın başkanlığındaki yönetim,  hastane için yapabilecekleri destekler hakkında görüş alışverişi yaparak çalışmalara start verdi.

Isparta’da toplum yararını gözeterek çalışan derneklerin başında gelen El Ele Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, kurum ziyaretlerini sürdürüyor.
Başkan Canan Aydın yönetimindeki dernek yetkilileri, geçtiğimiz günlerde Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Osman Aydın’ı, makamında ziyaret etti.
EL ELE’DEN BAŞHEKİM AYDIN’A ZİYARET
Dernek yönetiminden oluşan 8 kişilik yardımseverler, Başhekim Aydın ile hastane hakkında yapabilecekleri sosyal destekler hakkında görüş alışverişi yaptı.

Başkan Canan Aydın birlikteliğindeki yönetim, henüz hizmete açılmayan Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi hakkında dernek olarak üzerlerine düşen görevi yapma sözü verdi.

Henüz yapım aşamasında olan merkez için bir kermes ve kokteyl organize etmeye hazırlandıklarını aktaran dernek yetkilileri, Başhekim Aydın ile istişare halinde olacaklarını ilettiler.

TOPLUM VE RUH MERKEZİ’NE EL ELE DESTEĞİ
Dernek yetkilileri önümüzdeki günlerde Devlet Hastanesi bahçesinde bir kokteyl organize edecek olurken, bilet satışı ve yardımlardan elde ettikleri gelirler ile merkez için maddi destek sağlayacaklarını aktardı.

YOKSUL HASTALARA GİYİM VE MADDİ YARDIM YAPILACAK
Öte yandan Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Osman Aydın, El Ele Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Canan Aydın ve yönetimine, yaptıkları ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade ederek, sosyal derneklerle kamu yararına yapılan çalışmaların güzel sonuçlar verdiğine işaret etti.

Başhekim Aydın, derneğin çalışmalarının hastane içersinde de yapılabileceğini kaydederken, Hastane Müdürü Turgut Ören ve Başhemşire Rabia Çelik’i konuyla ilgili görevlendirerek yatan hasta ve yakınları konusunda yardıma muhtaç kişilerin tespit edilmesini istedi.

Dernek Başkanı Canan Aydın, hastanedeki yoksul hastalara giyim ve maddi destekte bulunabileceklerini teyit ederek, yoksullara ulaşım konusunda verdiği desteklerden dolayı Başhekim Aydın’a teşekkür etti.

Oldukça faydalı geçen ziyaret sonrasında hastaneyi dolaşan El Ele heyeti, çalışmalara start vermek üzere ayrıldı.

Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.