Kamuya Yapılan Ödemeleri Açıkladı

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 2004-2009 arası ve 2009-2013 arası belediyenin kamuya ödediği paraları açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ocak 2014 09:28
Kamuya Yapılan Ödemeleri Açıkladı

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Ali Balaban ve bağlı sendikaların yöneticilerinin katıldığı toplantıda konuşan Ali Balaban, bu bilgilendirmelerin kendileri açısından oldukça faydalı olduğunu ve bu bilgilendirmelerin belli periyotlarla devam ettirilmesini isterken, böyle bir buluşmanın sağlanmasından dolayı Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür etti.

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı, Türk Eğitim-Sen, Türk Sağlık-Sen, Türk Büro-Sen, Türk Yerel Hizmet-Sen, Türk Haber-Sen, Türk Diyanet Vakıf-Sen, Türk Ulaşım-Sen, Türk İmar-Sen, Türk Kültür ve Sanat-Sen, Türk Enerji-Sen, Türk Emekli-Sen başkan ve yöneticilerinin katıldığı toplantıda konuşan Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 2009-2014 yılları arasında belediye ve şirketlerinin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Başında Türk kelimesi taşıyan her kurum ve kuruluşu çok önemli ve özel gördüğünü söyleyen Başkan Günaydın, belediye başkanı olduğu günlerde karşılaştıkları mali sıkıntılar ve bu sıkıntıların nasıl aşıldığı hususlarında sendika temsilcilerine bilgiler verdi.
Geçmiş dönemden hiçbir kuruma herhangi bir borcun ödenmediğini, kendisinin göreve gelmesiyle birlikte hem bir önceki, hem de kendi dönemine ait borçları ödediğini, bunları öderken de yatırımları aksatmadığından bahsetti. Başta altyapı ve asfalt olmak üzere çok çeşitli yatırımların şehre kazandırıldığını ve önümüzdeki dönem yepyeni projelerle şehrin yeni bir vizyona ve yeni bir hedefine daha kavuşacağından bahseden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Önümüzdeki dönem daha iyi çalışma ve yatırımlara imza atacağız” dedi.

Kamuya yapılan ödemeler


              2004-2009                      2009-2013
   
Maliye
     1.1 milyon                         21 milyon

SSK         2.2 milyon                         18 milyon

Emekli S.   3 milyon                         12 milyon

TEDAŞ         0                                  24 milyon

TOPLAM   6.3 milyon TL                   75 milyon TL

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum