Kamyonet ile Otomobil Çarpıştı 1 Ölü 2 Yaralı

Kamyonet ile Otomobil Çarpıştı 1 Ölü 2 Yaralı

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Temmuz 2017 19:39
Kamyonet ile Otomobil Çarpıştı 1 Ölü 2 Yaralı

Şarkikaraağaç-Beyşehir karayolunda kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucunda 1 kişi yaşamını yitirirdi 2 kişi de yaralandı.

Kaza Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesi ile Beyşehir arası Kıyakdere köyü yakınlarında bugün saat: 14:00 sıralarında meydana geldi. Otomobil ile kamyon kafa kafaya çarpıştı. Kazada çarpmanın etkisiyle otomobil yoldan çıktı.

Otomobilde bulunan ve ismi henüz belirlenemeyen 1 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan aynı otomobilde Şarkikaraağaç Ülkü Ocağı Başkanı Halil İbrahim Akbulut ile Serkan Yıldırım hafif şekilde yaralandı.Yaralılar olay yerine 112 Acil Servis Ambulans ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapanırken, Jandarma ve Emniyet ekipleri daha sonra güvenli bir şekilde tekrar yolu trafiğe açtı.Öte yandan kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.