Kamyonetle Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü 2 Yaralı

Kamyonet ve otomobilin çarpışmasıyla meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. Kazada iki kişi ise yaralandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mayıs 2014 14:30
Kamyonetle Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü 2 Yaralı

Edinilen bilgiye göre 11:30 sularında Burdur'dan Yeşilova yönüne gitmekte olan Kadir Veysel Buluttekin'in (1987) kullandığı 32 LY 840 plakalı otomobil,Yeşilova'dan Burdur yönüne ilerleyen Süleyman Çibik idaresindeki 20 U 8059 plakalı plastik boru yüklü kamyonetle Kuruçay mevkisinde çarpıştı.

Bu sırada Buluttekin'in kullandığı otomobilin arkasında 15 SE 755 plakalı otomobiliyle giden Raziye Ateş(29), öndeki araçlara çarpmamak için direksiyonunu kırınca şarampole devrildi.

Kazada Veysel Buluttekin(27), yanındaki Kübra Tufan(24) ve Raziye Ateş(29) yaralandı.

Ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Veysel Buluttekin, müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Diğer yaralıların tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. Bu arada kaza nedeniyle yaklaşık 45 dakika trafiğe kapanan yol, araçların çekilmesinin ardından açıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.