Kamyonetle Otomobil Çarpıştı: 4 Yaralı

1'i Çocuk 4 Kişi Yaralandı... Hayvanlar Telef Oldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Temmuz 2017 10:05
Kamyonetle Otomobil Çarpıştı: 4 Yaralı

Yalvaç İlçesi'nde kamyonetle otomobilin çarpıştığı kazada 1'i çocuk 4 kişi yaralanırken, 3 koyun telef oldu.

Yalvaç- Akşehir yol ayrımındaki kavşakta saat 19.00 sıralarında 36 yaşındaki Arzu Bekkaya yönetimindeki 48 GV 430 plakalı otomobille 41 yaşındaki Ramazan Özer yönetimindeki 03 NG 570 plakalı kamyonet çarpıştı. Kazanın şiddetiyle kamyonet ters dönerken diğer araç ise metrelerce ileri fırladı. Kazada kamyonet sürücüsü Ramazan Özer ile aynı araçta bulunan 51yaşındaki Hüdai Besler, diğer aracın sürücüsü Arzu Bekkaya ve oğlu 10 yaşındaki Sinan Bekkaya yaralandı. Ters dönen kamyonet kasasında yüklü yaklaşık 30 koyundan 3'ü dorsenin altında kalarak telef oldu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaparken, otomobilin içinde mahsur kalan sürücü Arzu Bekkaya, Şarkikaraağaç Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu çıkarıldı. Yaralılar Yalvaç Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.
Bölge halkı bu kavşakta neredeyse her gün kaza yaşandığını belirterek, "Bu kavşağa yetkililer mutlaka bir önlem almalı. Burada çok canlar yandı başka canlar yanmasın" diye yetkilileri tedbir almaya davet etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.