Kamyonetle Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı

Yalvaç-Senirkent karayolu 35. Kilometresinde dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada bayan sürücünün kullandığı otomobil ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Şubat 2014 09:23
Kamyonetle Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı

Özel oto kullanılamaz hale gelirken sürücüsü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kamyonet sürücüsü ise ayağının sıkışması sonucu kurtarılmayı bekledi.

Kaza önceki gün saat 14:00 civarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Büyükkabaca Kasabasından Yalvaç istikametine doğru gitmekte olan Meral Başpınar yönetimindeki 32 LP 549 plakalı otomobil ile balıkçılardan ve kooperatiflerden topladığı balıkları Keçiborludaki balık fabrikasına götürmek için tali yoldan ana yola çıkan İbrahim GEVREK yönetimindeki 32 EF 626 plakalı kamyonetin çarpışması sonucu kaza meydana geldi. Yalvaç Senirkent karayolu 35. km civarında meydana gelen kazada 2 aracın kafa kafaya çarpıştığı bildirildi.

Edinilen bilgilere göre tali yoldan ana yola çıkan İbrahim Gevrek otomobilin geldiğini görünce hızla yolun sağ şeridine geçmeye çalışsa da; süratli olduğu ileri sürülen Meral Başpınar'ın duramadı ve kamyonete çarptı. Kaza sonrası iki araçta da çok ciddi maddi hasar meydana gelirken emniyet kemeri bağlı olan Meral Başpınar kazada neredeyse pert olan araçtan mucize eseri küçük sıyrıklarla kurtuldu.

İbrahim Gevrek'in ise genel durumu iyi olmasına karşın ayakları ön kaput ile koltuk arasına sıkıştığı için bir süre kurtarılmayı bekledi. Olay yerine ambulans ve itfaiye çağrılırken araçta sıkışan İbrahim Gevrek çevredeki vatandaşların yardımıyla sıkıştığı yerden kurtarıldı. O esnada kaza yerine ulaşmış olan 112 Ambulans ekipleri ilk müdahaleyi orada yaptıktan sonra iki kazazedeyi aynı ambulansla Yalvaç Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Meral Başpınar ayakta tedavi edilirken; röntgen filmleri ve beyin tomografisi çekilen İbrahim Gevrek hastanede müşahade altına alındı. Kazazedenin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Çınaraltı Gazetesi / Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum