Kanal 32, Türksat 4A’da

Ocak ayından itibaren Türksat 3A uydusu aracılığıyla 3 kıta 50 ülkeden izleyicileriyle buluşan bölgenin televizyonu Kanal 32, 14 Temmuz’dan itibaren Türkiye’nin uydudaki yeni yıldızı Türksat 4A kapsamında hizmet verecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Temmuz 2014 18:41
Kanal 32, Türksat 4A’da

Türkiye’nin uydudaki yeni yıldızı TÜRKSAT 4A hizmet vermeye başladı. 14 Şubat 2014’te uzaya gönderilen ve yörünge testleri başarıyla tamamlanan Türksat 4A’nın kanal geçişleri ise 14 Temmuz’u 15 Temmuz’a bağlayan gece yarısı gerçekleştirilecek.

Türksat 4A'nın kapsama alanında, Türkiye'nin yanı sıra Avrupa, Orta Doğu, Asya ve Afrika yer alacak.

Mevcut Türk uydularına göre daha güçlü sinyal kalitesine sahip olan TÜRKSAT 4A uydusundan bölgenin televizyonu Kanal 32’de hizmet verecek.

Ocak ayından itibaren yayınları TÜRKSAT 3A uydusu üzerinden gerçekleştiren Kanal 32 Televizyonu, TÜRKSAT 4A uydusuyla birlikte bölge halkına daha kaliteli ve daha hızlı bir yayın sağlayacak.

NASIL İZLEYEBİLİRSİNİZ?
Kanal 32 Televizyonu uydu yayınlarını izlemek için uydu alıcılarının FREKANS 12380, POLARİZASYON (V) dikey, SEMBOL RATE 27500 ve FEC 3/4 olarak ayarlanması gerekiyor.

Uydu üzerinden Kanal32 yayınlarını izleyebilmek için en kısa yol ise mevcut olan uydu alıcılarının kullanım menüsünden otomatik tarama yaptırarak, ekranda belirecek TV listesinin içinden Kanal32 isminin seçilmesi yeterli olacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.