Kanalizasyon Akıyor, Yetkililer Bakıyor

Hisarardı köyüne ait kanalizasyon hattının tıkanması sonucu bir süredir Masır Parkı içinden geçen dereye akan pis su yetkililerin ‘senin işin, benim işim’ kavgası nedeni ile akmaya devam ediyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ağustos 2013 14:03
Kanalizasyon Akıyor, Yetkililer Bakıyor

Hisarardı köyüne ait kanalizasyon hattında söğüt ağaçlarının köklerinin büzleri tıkaması sonucu Masır Piknik alanına yakın bir yerden açığa akıtılan kanalizasyon suyuna hala bir çözüm bulunamadı.

Yalvaç Belediyesi’nin sınırları dışında kalan ve İl Özel İdaresi sorumluluğunda bulunan köy kanalizasyon hattının arızasının onarılması için geçtiğimiz hafta yoğun bir bürokrasi yaşandı ancak sonuca henüz ulaşılamadı. Kaymakamlık tarafından yazılan resmi yazıya belediye ‘Bu bizim görevimiz değil’ cevabı verdi.

İl Özel İdare Müdürlüğü yetkilileri ile görüşen Tekin Bayram, ‘Siz bana bir operatör gönderin makinayı ben vereyim yeni hat açın büzlerinizi döşeyin’ dedi ancak şu ana kadar ne operatör geldi ne de çalışma başlatıldı. Günlerdir halkın piknik yaptığı alanı pis kokuya ve kötü görüntüye bürüyen arızanın giderilmemesine vatandaşlar tepki gösteriyor.

Belediye Başkanı Tekin Bayram’ın İl Genel Meclisi üyelerine yönelik olarak ‘Görevlerini yapmıyorlar, ucuz siyaset yapıyor onu da yüzlerine gözlerine bulaştıryorlar’ şeklindeki eleştirilerine İl Genel Meclis üyelerinin de cevap hazırladıkları öğrenildi. Bu laf yarışı devam ederken sorunun ne zaman çözüleceği bilinmiyor.

Çınaraltı Gazetesi / Nurettin Arkan

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum