Kanser Hastalarına Müjde

Isparta Şehir Hastanesi'nde o ünite faaliyete geçti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Temmuz 2017 11:50
Kanser Hastalarına Müjde

Isparta Şehir Hastanesinde bir ilk daha… Kanser hastalarına tedavide önemli rol oynayan kemoterapi ünitesi faaliyete geçti.

Dahiliye Uzmanlığını ve Onkoloji Yan Dal Uzmanlığını İzmir Ege Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra Isparta Şehir Hastanesi’ne ataması yapılan Medikal Onkolog Uz. Dr. Semih Akın’ın yönetiminde faaliyete geçirilen Kemoterapi Ünitesi alanında uzman ve donanımlı sağlık çalışanlarından oluşan bir ekiple çalışmaya başladı.

Kanser tanısı almış hastaların tedavilerinin yönetimlerinin de yapıldığı kemoterapi ünitesi kemoterapi alanında Isparta ve çevresine hizmet vermeye başladı.

Ayrıca geçen ay onkolojik cerrahi ameliyatlarına da başlanan Isparta Şehir Hastanesi kanser tanı ve tedavisinde bölgede önemli bir merkez olarak onkolojik tedavi alanında hızlı ilerleme ve ciddi yol kat etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.