'Kanunlarla Hareket Eden Bir Belediyeyiz'

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ''Tam kanunlarla hareket eden, hiçbir eksiği olmayan, çalışan bir belediye olduğumuzu cümle alem biliyor'' dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ekim 2011 00:21
'Kanunlarla Hareket Eden Bir Belediyeyiz'

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ''Tam kanunlarla hareket eden, hiçbir eksiği olmayan, çalışan bir belediye olduğumuzu cümle alem biliyor'' dedi.

Günaydın, Karaağaç Mahallesi'nde pazar yeri ve Rus Pazarı'nı ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Günaydın, Yeni Köy Garajı Kapalı Pazar Yeri Projesi ile Türkiye'nin en modern, en güzel kapalı çarşısını yapmak istediklerini belirtti. İhaleyi alan firmanın belgelerindeki eksiklikler ihalenin iptal edildiğini anlatan Günaydın, ''İptal etmezsen hemen şikayet başlar, adliye, savcılık, polis, belediye başkanı hapis. Böyle bir tehlike var. Belediyede ihale ve imar konuları çok dikkat edilmesi gereken konular'' dedi.

Kanunlarla hareket etmek zorunda olduklarına dikkati çeken Günaydın, şunları söyledi:

''Bu çarşının hemen başlaması için tabiri caizse adeta canım çıkıyor. Param var, hazırladım. Projemi hazırladım. Bu çarşımızın açıklığı 87 metre. Böyle bir çarşıyı İstanbul'da, Ankara'da dahi yapmamışlar. İhaleyi yaptım ama iş bitirme belgelerinde eksikler çıktı. Kanun gereği de bu ihaleyi iptal ettik. Kanunlarla hareket etmek zorundayız. Tam kanunlarla hareket eden, hiçbir eksiği olmayan, çalışan bir belediye olduğumu cümle alem biliyor. Adaletimize uyuyoruz. Satılan, atılan, yok edilen yerleri geri aldık, çalışır hale getirdik. 150 milyon liralık bir borcun altından kalktık. Dev adımlarla devam ediyoruz.''

Günaydın, Isparta Belediyesi'nde mali konularda usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla düzenlenen operasyonla ilgili olarak, ''Şu anda çalışan bazı daire müdürlerim içeride. Bana son derece yardımcı olan arkadaşlarımdı. Geri kalan çok sayıda çalışkan arkadaşlarım ve teknik arkadaşlarım mevcut. İşlerimizde hiçbir aksama olmayacak. Daha hızlı, daha başarılı olacağız'' dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum