Kapanan Yollar Açıldı

Hafta sonu Isparta’ya yağan kar yağışı nedeniyle birçok ilçe, belde ve köy yolu kapandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ocak 2012 10:49
Kapanan Yollar Açıldı

İl Özel İdaresi ve karayolları ekipleri kapanan yolları açmak için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdü.

Yoğun kar yağışıyla mücadele kapsamında 7 ekip ve 28 araçla çalıştıklarını belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tufan Uysal, bugün itibariyle kapalı olan köy yolunun bulunmadığına dikkat çekti.

Sömestr tatili nedeniyle vatandaşların ilgi gösterdiği Davraz Kayak Merkezi’nin yol durumu hakkında da bilgi veren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uysal, Davraz’a gidecek sürücülere önemli uyarılarda bulundu. Uysal, “Davraz’a gidecek tatilcilerin zincirsiz yola çıkmamalarını istiyoruz. Çünkü buralarda buzlanmada olabilir. Bizim ekiplerimiz olabildiğince yollarımızı temiz tutmak için çalışıyorlar. Ancak tatilcilerimiz de dikkatli araç kullanmaları gerekir” diye konuştu.

Akdeniz’in en önemli kayak merkezi Davraz’da kar kalınlığının tesisler bölgesinde 1, telesiyejlerin üst noktalarında ise 2 metreye ulaştığı belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.