Kapımız Daima Halka Açık Olacak

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, Teksif Sendikası Isparta Şube Başkanı ve Türk-İş İl Temsilcisi Sadık Kaya’yı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Kapımız Daima Halka Açık Olacak

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu doğrultuda gerek esnaf gerek sivil toplum örgütlerini ziyaret eden Çakan, dün de Teksif Sendikası Isparta Şube Başkanı ve Türk-İş İl Temsilcisi Sadık Kaya’yı makamında ziyaret etti. Saat 13.30’da gerçekleştirilen ziyarete; Partinin İl Başkanı Cevat Gençay ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Rafet Yüksel ve Abdülbaki Özyurt da katıldılar.

KAYA; “KİM KAZANIRSA KAZANSIN
AMA KAZANAN ISPARTA OLSUN”
Yapılan ziyaretten memnun kaldığını belirten ve teşekkür eden Sadık Kaya; “Bizler Isparta olarak büyük bir aile olduğumuza her zaman inanmışızdır. Bu aile içerisinde hareket ettiğimizi biliyorsunuz. Temennimiz Önümüzdeki seçimlerde Isparta’nın kazanmasıdır. Şehrimizin iyi kadrolarla temsil edilmesidir. Kim kazanırsa kazansın Isparta ve Ispartalının kazanması için Teksif Şube Başkanı, Türk-iş il Temsilcisi ve Sivil Toplum örgütleri olarak üzerimize düşen ne varsa her zaman yapmaya hazırız. Yapılacak iyi kadrolarla hizmetin geleceğine inancımız tamdır. Bizim yarınlarda belediye başkanı olacaklardan talebimiz belediye başkanının kapısının mutlaka ve mutlaka açık olması ve başkanın ulaşılabilir olmasıdır.

“BENİM DE SİZDEN ÖNCE SEÇİMLİ KONGREM VAR”
Sizlere seçim çalışmalarınızda Allah kolaylıklar versin temennisinde bulunuyor ve Allah mahçup etmesin diyorum. Sizin 30 Mart’ta seçiminiz olduğu gibi benim de Türk – İş olarak sizden önce seçimim var ve 2 Mart’ta kongre yapacağız. Bizler, Allah nasip etti buralara geldik ve çalışıyoruz. Bu işler nasip işidir. Nasipse ve hayırlısı ile olsun diyorum” dedi.

ÇAKAN; “7 AYDIR SAHADAYIZ”
Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan da, ziyarette yaptığı konuşmada; “Yaklaşık 7 aydır seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu zamana kadar bir çok oda, sendika ve derneği ziyaret ettik. Bugün de sizi ziyaret ediyoruz. Göreve seçildiğimizde her zaman Sivil Toplum Örgütlerinin yanında olacağımızı bilmenizi isterim.

“MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİNDEN
YARINLAR BUGÜNLERDEN DAHA İYİ OLACAK”
Bilindiği gibi Türkiye’de ki sivil toplum örgütleri, mesleki teşekküller kendi işlerini rahat bir şekilde yapabilmelidirler. Bunların rahat çalışması neticesinde kendi çalışmalarının hakları ile ilgili düzenlemeleri tam olarak yaptırabilmeleri Isparta’da çalışma huzurunun daha da iyileşmesini sağlayacağı düşüncesindeyiz. Temennimiz Saadet Partisi olarak halkımızın teveccühü ile seçildiğimizde milli görüş belediyeciliğini en iyi şekilde uygulayarak yarınların bugünlerden daha iyi olmasıdır.

“BİZİM KAPIMIZ DAİMA HALKIMIZA AÇIK OLACAKTIR”
Diğer taraftan bizim belediyeciliğimizde halka hizmet hakka hizmet düsturu mutlaka olacaktır. Bizim belediyeciliğimizde önce insan unsuru olacaktır. Bizim Belediyeciliğimizde geçmişte Türkiye’nin bir çok il ve ilçesinde olduğu gibi kapılarımız her zaman halkımıza açık olacaktır. Vatandaşlarımızda bana her zaman ulaşabileceklerdir. Bizlerde elimizden geldiğince kendilerine yardımcı olmaya çalışacağız. Milli görüş belediyeciliği diğer belediyecilik anlayışlarından tamamen farklı olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum