Kaptanlar İddialı Konuştu

Gittikleri takımları şampiyon yapan kırmızı-siyahlıların kaptanları Serdar Öztan ve Güray Göçmen, "Tüm kentten destek bekliyoruz. Protokol ve halkımızın yanında olmasını istiyoruz" dediler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Eylül 2011 19:56
Kaptanlar İddialı  Konuştu

Isparta’nın en köklü futbol kulüplerinden biri olan Isparta Emrespor, 2011-2012 Futbol Sezonu’nda mücadele edeceği Bölgesel Amatör Lig’de hedefini 3. Lig olarak belirledi.

Kırmızı-siyahlıların kaptanları savunmanın sigortası Serdar Öztan ve kaleci Güray Göçmen, Akdeniz’e özel açıklamalarda bulundu. Eğirdir Kroisos Otel’de lig hazırlıklarını sürdüren Isparta Emrespor’da kaptanlar gelecekle ilgili iddialı konuştu.

GİTTİĞİ TAKIMLARDA ŞAMPİYONLUK YAŞADI
1985 Bursa Mudanya doğumlu olan Emrespor’un en önemli transferlerinden stoper Serdar Öztan, bugüne kadar her gittiği takımda şampiyonluk yaşamış bir futbolcu. Burgazspor’da futbol hayatına başlayan Öztan, sırasıyla Mudanyaspor, Orhaneli, Tirilyespor, Robert Bocshspor, Orhangazispor, Antalya Yeşilbayır, Tekirova Belediyespor, Manavgat Evrenseki Spor takımlarında şampiyonluk yaşadığını ve her gittiği takımda mutlu sona ulaştığını söyledi.

ÖZTAN: TAKIMDAŞLIK ÇOK İYİ
Savunmada görev yapmasına rağmen zaman zaman ileriye çıkan ve usta frikik atışlarıyla bilinen 26 yaşındaki tecrübeli kaptan Öztan, “Bu ligin üzerinde iddialı bir takım kuruldu. Kadro kalitemiz çok iyi. Arkadaşlık, birlik ve beraberlik başarıyı getirecek. Emrespor’a şampiyonluk yaşamak için geldik” dedi.

HEP İDDİALI EKİPLERDE OYNADI
1.93’lük boyuyla ve güçlü fiziğiyle dikkat çeken 28 yaşındaki kaleci Güray Göçmen, gittiği ekiplerle yılın file bekçisi olma özelliğini de taşıyor.
Futbola 1999 Sezonunda Bucaspor’da başlayan ve 2000 sezonunda Bank Asya’da Altay kalesini koruyan 28 yaşındaki Güray Göçmen, 2002 yılında Altınordu’ya kiralık olarak verildi. Daha sonra Sivaspor’a giden ve 2004 yılında Sivas Divriğispor’a kiralık verilen Göçmen, ilk şampiyonluğunu burada yaşadı. 2007-2008 Sezonunda Akhisar Belediyespor’un kalesini korudu. Göçmen, ertesi sezon transfer olduğu Yimpaş Yozgat’la da şampiyonluk sevinci yaşadı. 2010-2011 Sezonunun ilk yarısında Lüleburgazspor kalesini koruyan tecrübeli file bekçi, 2. yarıda Manavgat Evrenseki Belediyespor’a gelerek burada mutlu sona ulaştı. Celal Bayar Üniversitesi BESYO Bölümünü bitiren Göçmen, evli ve İzmirli.

ÇALIŞKAN VE SUVAY’A TEŞEKKÜR
Yeni sezonda kalesini gole kapayacağını ve şampiyonlukta başrol oynayacağını söyleyen kaptan Güray Göçmen, “Emrespor’daki ilgi bizleri mutlu etti. Her gün yöneticiler gelip bizleri ziyaret edip moral veriyorlar. Maddi ve manevi sıkıntımız yok. Her şey yolunda. Başkanlar İsmail Çalışkan ve Gürcan Suvay’a teşekkür ediyorum. Bütün halkımızın desteğini alarak şampiyon olacağımıza inanıyorum. Genci, yaşlısı bizim yanımızda olursa şampiyonluk ipini göğüslemek çok daha kolay olacaktır.
Emrespor’u 3. Lige taşımak için buradayız” dedi.

Levent DOĞAN


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.