Kaptanlık Bölümü İsteği Toplutaşıma Gazetesinde

Kaptanlık Bölümü İsteği Toplutaşıma Gazetesinde

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ağustos 2015 12:28
Kaptanlık Bölümü İsteği Toplutaşıma Gazetesinde

Ülke genelinde Toplu Taşıma Sektörüyle ilgili yayın yayan Kentiçi Toplutaşıma Gazetesi son sayısında Isparta Özel Halk Otobüslerinin Kaptanlık Bölümü isteğini sütunlarına taşıdı.

Kentiçi Toplutaşıma Gazetesi “Isparta Kaptanlık Bölümü İstiyor” başlıklı haberinde “trafik çarpışmalarına dönük çözüm arayışlarına özel halk otobüsçüleri de üniversiteli kaptanlarla çözüm arıyor” spotuyla verdi.

İşte Kentiçi Toplutaşıma Gazetesinde çıkan haberde; “Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Mehmet Yavuz Afyon Koca tepe Üniversitesi Sultandağı MYO Otobüs Kaptanlığı Bölümü’nü örnek göstererek aynı şekilde Süleyman Demirel Üniversitesi’nde de “Kaptanlık Bölümü”nün kurmasını önererek, özel halk otobüsçülerinin bu konuda çözüm üretebileceklerini gösterdi.

Başkan Yavuz, “Rektörlü görüşerek bu bölümü açtırmayı planlıyoruz. Bu konuda ITSO’da bize destek veriyor. İstihdam için gerekli sayılar belli. Buna göre düzenleme yapılmalı” diyor” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum