Kapucu: '5’te 5 Yaparsak Bizi Kimse Tutamaz'

Isparta Emrespor’un teknik direktörü Orhan Kapucu, çok iyi bir kadro kurmaya çalıştıklarını belirterek, “Her zaman hedefin olduğu yerde olmuşturum. 5’te 5 yaparsak bizi kimse tutamaz” dedi..

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ağustos 2012 11:35
Kapucu: '5’te 5 Yaparsak Bizi Kimse Tutamaz'

Orhan Kapucu, 2012-2013 futbol sezonuyla ilgili iddialı açıklamalarda bulundu. Kamp çalışmaların yanı sıra hedefleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulunan Kapucu, net mesajlar verdi.

Emrespor’u hedefi olduğu için tercih ettiğini söyleyen Kapucu, “Daha önce Emrespor’la görüşmüştüm. Ancak yönetim kurulunun oluşturulamaması ve maddi sıkıntılar nedeniyle görevi kabul etmemiştim. Yeni oluşumun ardından görevi kabul ettim. Uzun yıllar Bank Asya, 1. ve 2. Liglerde görev yaptım. 3. Lig'de çalışma teklifini de Emrespor’un özel bir kulüp olmasından dolayı kabul ettim. İsmail Çalışkan başkanımla güzel bir dostluğumuz var. Hedef olursa çalışabileceğimi ifade ettim. Ve başkanımın dediği gibi hedef: 3-2-1. İlk etap kampımızı Atabey’de güzel bir ortamda yapıyoruz. İnan bana böyle bir yer yok. İmkanlar olsa otel ve sahalar burası Abant, Kartepe gibi kamp merkezlerinden çok daha iyi olur. Çok güzel bir kamp ortamımız var. Bu oluşum bizleri de çok sevindirdi. Transferlerimizi raporum doğrultusunda yapıyoruz” dedi.

TÜTAP’ın takıma sahiplenmesiyle güzel günlerin Emrespor’u beklediğini ve süper projelerinin olduğunu belirten deneyimli çalıştırıcı Kapucu, “TÜTAP takımımıza sahip çıktı. Artık daha güçlü bir yönetim var. Atabey kampının ardından Nevşehir’e gideceğiz. 5- 6 Ağustos’ta Nevşehir’de olacağız. Kampımızda bol bol özel maç yapacağız. Özel maçlarla eksiklerimizi göreceğiz. Şu an kadromuzda bulunan oyuncuların tümü kalacak. Tabii disiplin kurallarına uyanlar bu takımda kalıcı olur. Ayrıca iç transferde anlaşılan 5 futbolcuyla da yolumuza devam edeceğiz. Kurallara uymayan bu takımdan gider. Disiplin konusunda kesinlikle taviz vermem. Benim futbol felsefem bu. Uzun yıllar Ispartaspor bu şehrin profesyonel ihtiyacını giderdi. Ancak düşüşün ardından bir özlem var. Bu özlemi Emrespor giderdi. İnşallah bu güzel şehre şampiyonluk yaşatacağız. Tabii taraftarımızın desteğiyle. Örneğin stat 12 bin alıyorsa 15 bini doldurmalıyız. En büyük gücümüz taraftarımız olmalı. Bu sezon onlara çok ihtiyacımız var. Bu takımın maddi sıkıntısı yok. Önemli olan manevi destek. Ayrıca erzak, sağlık destekleri de manevi destektir. Özel bir hastane sporcularımıza sponsorluk kapsamında sahip çıkabilir” şeklinde konuştu.

Transferlerin devam ettiğini ve kadronun 25 olacağını belirten Kapucu, “Hedefin olduğu yerde ben varım demiştim. Kocaelispor’la oynayacağımız ilk maçımız zorlu geçecek. İlk maçlar her zaman zordur. 5’te 5 yaparsak bizi kimse tutamaz. Hedef: Sonuna kadar şampiyonluk” diyerek sözlerini tamamladı.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum