Kar Değil Hizmeti Düşünüyoruz

Kar Değil Hizmeti Düşünüyoruz

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mart 2019 10:32
Kar Değil Hizmeti Düşünüyoruz

Isparta Belediyesinin Atatürk Parkının arka kısmında açtığı Çocuk Restoranı ve Eğlence Merkezi büyük ilgi görüyor. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, özellikle 3-9 yaş gurubuna yönelik yapılan Çocuk Restoranı ve Eğlence Merkezine çocukların ve velilerinin göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etti.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Çocuk Restoranı ve Eğlence Merkezine gelerek incelemelerde bulundu. Günaydın, şehirde çocukların eğlenebilmeleri aileleri ile hoş ve kaliteli vakit geçirebilmeleri amacıyla kurdukları merkezin büyük ilgi görmesinden dolayı kendisinin de mutluluk duyduğunu belirtti. Günaydın, “Bir süre önce açtığımız bu merkezde çocuklarımız eğlensin istemiştik. Parkın içerisinde ve doğaya da uygun. Merkezimiz hafta sonu çok dolu geçiyor. Şehrimize de ihtiyaç olduğu görüldü. Çocuklarımız eğleniyor, eğlenirken öğreniyor ve bunun yanında da çeşitli yiyeceklerden tadabiliyor. Çocuklarımız sosyal aktivite içerinde bulunabiliyor, aileleri ile iletişimi de kuvvetleniyor. İyi ki yapmışız” dedi.

Günaydın, Gölcük yolu üzerinde eski Merko’nun bulunduğu alanında belediye tarafından anaokuluna dönüştürüleceğini ve çalışmaların devam ettiğini belirtti. Günaydın kuracakları ana okulunun yine mutfağının olacağını, kreş ile çocuk kafeteryası şeklinde hizmet vereceğini duyurdu. Günaydın, “Bu da bizim yeni bir projemiz. İyi güzel ve kullanışlı bir mekan olacak. Kısmet olursa mayıs ayı gibi açılacak. Biz sessiz sessiz yapıyoruz.
Bu çalışmalarımızı daha üst yaş guruplarına doğru taşıyacağız. İleri yaş gurubuna yönelikte okuma alanları, titreşimli dinlendirici araçlar konacak. Biz ticarette kar değil belediye olarak hizmet düşünüyoruz. İnşallah bu tesislerimiz özellikle çocuklarımıza ve velilerimize hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulunuyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.