Kar Kalınlığı 50 Cm

Kar Kalınlığı 50 Cm

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Aralık 2021 12:00
Kar Kalınlığı 50 Cm

Isparta'nın Yenişarbademli İlçesi’nde kar kalınlığı 50 santimi buldu. İlçe Belediye Başkanı Mehmet Akif Özata, kar yağışı sonrasında ilçenin fotoğraflarını paylaştı.  Başkan Özata, 18 Aralık’ta akşam saatlerinde başlayan kar yağışının ilçede çok etkili olduğunu belirterek, “İlçemiz merkezinde kar kalınlığı 50 cm'yi buldu” dedi.

Belediye Başkanı Akif Özata, konuya ilişkin açıklamalarını şu şekilde sürdürdü, “Bir greyder ve JSB iş makinamızla 24 saat içinde bütün ana yol ve ara sokaklar ulaşıma açık tutuldu ve şu an itibariyle ulaşım sıkıntımız yoktur. Yenişarbademli-Şarkikaraağaç yolu ve Yenişarbademli-Isparta yolu ulaşıma açıktır. Hem Kara yolları hem de İl özel idare ekiplerimize çok teşekkür ederim. Rabbime hamdolsun kazasız belasız çalışmalarımızı yaptık. Özverili çalışmalarından dolayı bütün belediye personellerime çok teşekkür ederim. Biz yine sizler için teyakkuzdayız hazırız. Hepinizi en kalbi duygularımla selam saygı ve muhabbetle selamlıyorum" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.