Kar Nedeniyle Olumsuz Durum Yok

Isparta’da dün akşam geç saatlerde başlayan ve gün boyu zaman zaman devam eden kar yağışında şehir genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Şubat 2012 15:21
Kar Nedeniyle Olumsuz Durum Yok

Isparta’da dün akşam geç saatlerde başlayan ve gün boyu zaman zaman devam eden kar yağışında şehir genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Meteoroloji tarafından önceden bildirilen kar yağışı uyarısı karşısında kritik noktalarda araç ve personelini konuşlandıran Isparta Belediyesi, kar yağışı ile birlikte gerekli müdahaleleri gerçekleştirdi.

Isparta Belediyesi Başkan Vekili Ercan Görgülü, kar yağışından dolayı şehirde herhangi bir olumsuz durumun meydana gelmediğini ve kapalı yolun bulunmadığını bildirildi. Havaların gece saatlerinde eksi değerlere düşmesinden dolayı vatandaşlara uyarılarda bulunan Isparta Belediyesi Başkan Vekili Ercan Görgülü, ev ve işyerlerinde bulunan su şebekeleri başta olmak üzere, su sayaçlarının korunması çağrısı yaptı.

Diğer taraftan kar yağışı öncesi, sırası ve sonrasında yapılan çalışmalarla ilgili olarak bilgiler veren Fen İşleri Müdürü Hüseyin Altın, “Akşam saat 22.00 civarında başlayan kar yağışı öncesinde tüm iş makinelerimiz, kar kürüme ve tuzlama araçlarımız arazide konuşlandırıldı. Saat 24.00 itibariyle kar yağışının ciddi bir şekilde başlaması ile birlikte tüm araçlarımız karla mücadele çalışmalarına programlı bir şekilde başladı” dedi.

Sabaha kadar aralıklarla devam eden kar yağışına karşın tedbiri elden bırakmadıklarını ve mesai gözetmeksizin çalışmaları gün boyu da devam ettirdiklerini söyleyen Altın, şunları söyledi: “Ana arterler, otobüs güzergahları ve önemli ana yol ve caddeler ile sokaklarımız trafiğe açık. Bu yollarımızda kar kürüme tuzlama çalışmalarımız tamamlandı. Karla mücadele çalışmalarımıza Fen İşlerimiz koordinatörlüğünde Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı 41 değişik iş makinesi ve 350 personelimiz görev aldı” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.