Kar Yağışı Kazalara Neden Oldu

Yalvaç Kuyucak ve Eğirler’de meydana gelen 2 ayrı kazada resmi kurum araçları kaza yaptı. Kazada araçta bulunan görevlilerden yaralananlar olduğu bildirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Aralık 2013 14:29
Kar Yağışı Kazalara Neden Oldu

Yalvaç’ta sabah saatlerinde başlayan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiliyor. Yollarda kar birikmesi sonucu meydana gelen buzlanma nedeni ile iki ayrı yerde kaza meydana geldi. İlk kaza saat 11.00 sıralarında Yalvaç-Şarkikaraağaç karayolunun 14. Kilometersinde Kuyucak Kasabası yakınlarında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat Dairesi personeli Yalvaç’tan Şarkikaraağaç’a seyir haliden iken yolda kayan bir araç Coşkun Çiçek yönetimindeki resmi araca çarptı. Çarpışmaın etkisi ile araçta bulunan Coşkun Çiçek, Yalçın Turan, Ali eren, İlyas Aydın ve Yücel Yurtaslan çeşitli yerlerinden yaralandılar. Kazanın duyulması üzerine 112 Acil Servis görevlileri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ahmet Kılınç kaza yerine giderek yaralılara yardımcı oldu. Yalvaç Devlet Hastanesine getirilen yaralıların durumlarının iyi olduğu ve kontrolden geçirildiği bildirildi.

İkinci kaza ise saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne ait bir araç Yalvaç ilçesine gelirken Eğirler köyü yakınlarında kaymak sureti ile kaza yaptı. Kazada araç sürücüsü Ramazan Bağlı’nın yaralandığı ve kolunda bir rahatsızlık hissetiği bildirildi. Araçta bulunan diğer görevlinin ise kazadan yara almadan kurtulduğu araçlarda maddi hasar meydana geldiği bildirildi.

TRAFİK KARAYOLLARINI UYARDI

Sabah başlayan kar yağışı havanın da sert olması nedeniyle buzlanmalara yol açtı. Özellikle Senirkent Yalvaç karayolu ve Isparta yolunda buzlanma meydana geldiğini tespit eden Trafik ekipleri Karayolları Şube Müdürlüğüne yolların tuzlanması konsunda uyarıda bulunduğu bildirildi.

Çırnaraltı Gazetesi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum