Kar Yağışı Onlar İçin Eğlence Oldu

Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesi Gedikli köyü sakinleri bu seferde yağan karı kardan adam yapmak sureti ile eğlenceye çevirdiler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Şubat 2012 15:47
Kar Yağışı Onlar İçin Eğlence Oldu

Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesi Gedikli köyü sakinleri bu seferde yağan karı kardan adam yapmak sureti ile eğlenceye çevirdiler. Yedi Şubat Çarşamba gün sabah ezanı sırasında başlayan kar ileriki saatlerde sağanak bir şekilde yağınca telleri kopardı yolları kapattı.

Buna rağmen Gedikli köyü halkı bu seferde kardan adam yapmak sureti ile beyaz kâbusu eğlenceye çevirdiler. Kar yağdığı zaman insanlar feryat ederken isyan ederken Gedikli köyü sakinleri kar yağdıkça sevindiler.

Gedikli köyü sakinlerinde kardan adamın yapımında öncülük eden Ömer Görer; "Kahvenin önünde boş dururken kardan adam yapalım dedik ve bunu yaptık" dedi.

Kendilerine yönelttiğimiz doğa olaylarını eğlenceye çeviriyorsunuz kızak kaymak kardan adam yapmak dediğimizde Davraz'a, Uludağ'a gitmeye gerek yok donlu ve karlı havalarda Gedikliye gelsinler hem kızak hem kardan adam eğlencesine dahil oluna bilineceğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum