Kara Havacılık Komutanlığı Isparta'ya Geliyor

Kara Havacılık Komutanlığı Isparta'ya Geliyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ağustos 2016 12:24
Kara Havacılık Komutanlığı Isparta'ya Geliyor

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zekai Çolak ile birlikte Ankara Güvercinlik'ten Isparta'ya taşınacak Kara Havacılık Okulu inşaatını incelemek üzere Isparta'ya geldi.

Bakan ışık, ilk olarak inşaatı müteahhit kaynaklı geciken Kara Havacılık Okulu İnşaatı sahasında firma yetkilileri ile birlikte toplantı yaptı. Bakan Işık, daha sonra Kara Havacılık Okulu inşaatı sahasını araçla gezerek incelemede bulundu.

Valilik ziyaretinde gazetecilere açıklamada bulunan 2012 yılında başlayan inşaat sürecinin neden uzadığına ilişkin de bilgi veren Bakan Işık, “müteahhidin bazı ekonomik sıkıntılar yaşaması nedeniyle inşaat istediğimiz zamanda tamamlanamadı. Bugün geldik, komutanımız ve valimizle birlikte inşaatın en kısa sürede gereken çalışmaları yaptık. 15 Temmuz öncesi planlamamız sadece Kara Havacılık Okulu idi. Ama 15 Temmuzun ardından Kara Havacılık Okulunun yanında Kara Havacılık Komutanlığının da Isparta’ya gelmesi ve bir alayımızın da Isparta’ya gelmesi şeklinde” Isparta’da devasa boyutta bir tesis oluşturarak sadece Türkiye’nin değil dost ve müttefik ülkelerin pilotların eğitimlerini de Isparta’da vermeyi hedeflediklerini belirten Bakan Işık, “bu noktadaki yatırımları en kısa sürede Isparta’ya kazandırmak istiyoruz. Isparta’mıza, ülkemize, milletimize hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.