Kara Havacılık Okulu 2018'de Hizmete Girecek

Kara Havacılık Okulu 2018'de Hizmete Girecek

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Haziran 2017 19:06
Kara Havacılık Okulu 2018'de Hizmete Girecek

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Kara Havacılık Okulu’yla ilgili Eylül ayında yeni bir ihale süreci yaşanacağını ifade ederek, 2018 yılında okulun hizmete gireceğini söyledi.
 
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Kara Havacılık Okulu inşaatıyla ilgili bilgiler verdi. 15 Temmuz’daki hain saldırıdan sonra Milli Savunma Bakanlığı ve Genel Kurmay’da Kara Havacılık Okulu’na ilişkin bir strateji değişikliği olduğunu dile getiren Bilgiç, “Daha önce Isparta’ya taşınması düşünülmeyen bir takım başka üniteler de bünyeye dahil edildi. Bu kadar gecikmesi de müteahhittin sıkıntıya düşmesiydi. O müteahhitle karşılıklı olarak süreci hızlandırmak için karşılıklı sözleşmenin tasfiyesi gerçekleştirildi. Projeler yeni şekle göre büyütülüyor. Eylül ayında yeni bir ihale ile tamamı çok daha büyük şekilde ihale edilecek ve 2018 yılında da bütünüyle devreye alınmış olacak. Bu süreç içerisinde de hızlı şekilde taşınma arzuları var.  Ama neticede Milli Savunma Bakanlığı nasıl planlar bilmiyorum ama bir kısmına taşınmayı başlatmış olacaklar. Isparta’nın hem sosyal hem de iktisadi yaşamına ciddi manada katkı sağlayacak bir proje” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.