Kara Kuvvetleri Komutanlığı Uzman Erbaş Alacak

Kara Kuvvetleri Komutanlığı, uzman erbaş ihtiyacını karşılamak için en az lise ve dengi okulda mezun olan, halen askerlik hizmetini yapan veya başvuru tarihi itibariyle terhisinden 3 yıl geçmemiş kişilerden personel temin edecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Temmuz 2011 20:35
Kara Kuvvetleri Komutanlığı Uzman Erbaş Alacak

Kara Kuvvetleri Komutanlığı, uzman erbaş ihtiyacını karşılamak için en az lise ve dengi okulda mezun olan, halen askerlik hizmetini yapan veya başvuru tarihi itibariyle terhisinden 3 yıl geçmemiş kişilerden personel temin edecek. Sınav için başvurular 22 Temmuz 2011`den 29 Ağustos 2011 saat 10`a kadar www.kkk.tsk.tr adresinden online olarak yapılacak.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı, internet sitesinde yaptığı açıklamada, en az lise ve dengi okuldan mezun olan ve terhisinin üzerinden 3 yıl geçmemiş kişilerin uzman erbaş ihtiyacını karşılamak amacıyla alınacağını belirtti. Yerleştirme yapılacak sınavlar sonucunda başarılı olan kişilerin başarı puanı en yüksekten başlamak üzere başvuruda bulundukları branşa alınmaları suretiyle yapılacak. Belirtilen esaslar dahilinde yapılacak yerleştirmeler tamamlandığında bir yere yerleştirilemeyen adayların başarı notu en yüksekten başlanarak sıralanacak ve bu kişiler genel yedek olarak ilan edilecek.

2 Ekim 2011 saat 11`de başlayacak olan yazılı sınav Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bolu, Çorlu, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Erzincan, Gaziantep, Isparta, İskenderun, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Konya, Kayseri, Malatya, Manisa, Osmaniye, Samsun, Sivas, Trabzon, Van ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti(Girne)`nde gerçekleştirilecek. Yazılı sınavda başarılı olan adayların diğer sınavları, Ön Sağlık, Fiziki Kabiliyet Yeterlilik Testleri(FKYT) yazılı sınav sonuçları ile birlikte yayımlanacak Zh.Brl.Okl. ve Eğt.Tüm.K.lığı Etimesgut- Ankara`da, mülakatları ise Kara Kuvvetleri Personel Temin Merkezi Komutanlığı Cebeci- Ankara`da yapılacak. Ayrıca şoför adayları Ulaştırma, Personel Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında İzmir`de veya Alaşehir- Manisa`da Psikoteknik teste tabi tutulacak.

Eleman alımlarına ilişkin ayrıntılı bilgi Kara Kuvvetleri Komutanlığı`nın internet sitesinde yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.