Kara ve Ekibinden Başkan Günaydın'a Ziyaret

Kara ve Ekibinden Başkan Günaydın'a Ziyaret

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Aralık 2017 17:43
Kara ve Ekibinden Başkan Günaydın'a Ziyaret

Isparta Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığının 9 Ocak 2018’de yapılacak seçimlerinde, başkan adaylığını açıklayan Muammer Kara ve ekibi, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Isparta Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Muammer Kara, “Sizin gibi bir belediye başkanımızın Isparta’da başımızda olmasını şehrimiz ve esnafımız için bir şans olarak görüyoruz. Isparta’daki oda esnaflarımızın dertlerine çare olduğunuzu, hatta belediye başkanlığınızın yükü altında iken bile oda başkanlarımızın yapması gereken vazifeleri üstlenip, esnafımıza yaptığınız etkinlikleri ve kazandırdığınız kazançları görüyoruz. Esnafımızın sorunları var. Taksici esnaflarımızın sorunları var. Kamyoncularımızın özellikle çok arzu ettiği bir kamyon garajına hem Isparta’mızın hem esnafımızın ihtiyacı var. Şehir içerisinde yük taşımacılığı yapan kamyonetçilerimizin denetimsiz ve düzensiz çalışmaları var. Bunlara bir düzen getirmeyi arzu ediyoruz. Taksi durakları için yapmış olduğunuz icraatlarınız için teşekkür ediyoruz. Yazıhanesi olmayan taksi duraklarımız var. Bunlarla ilgili olarak da projelerimizi getirdiğimizde bunları en güzel şekilde yapacağınıza olan inancımız tamdır. Kamyon garajımızın yapılmasıyla birlikte mahalle aralarında park etmiş olan tır ve kamyonlarımızı buraya alırsak, hem gürültü kirliliğinden hem de trafik soruna da neşter vurmuş olacağız. Kamyon garajının Isparta’mıza çok yakışacağına inanıyoruz. Siz şehrimizi yaşanabilir kentlerin içerisinde birinci yaptınız. Size olan güvenimizi belirtmek istiyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, yapılacak olan seçimin Isparta’ya hayırlı olması temennisinde bulundu. Günaydın, “Ziyaretinizden çok memnun oldum, teşekkür ediyorum. Başarıların sırrı karşılıklı tanışma, fikirleri samimiyet içerisinde anlatabilme, art niyet taşımadan bir şeyi teklif etme ve karşılıklı akla gelmeyen şüphelerle uğraşmadan direkt iletişim olduğu takdirde hizmetler yüksek seviyede olur. Bahsettiğiniz o hizmetler belediyemizin yapabileceği şeyler. Bireysel düşünceye girmeden, toplum için büyük bir samimiyetle ifade edildiği ortaya çıktığı zaman özellikle şahsım tarafından dikkat ettiğim bir konudur. Hiç şüphesiz gerekli olduğu ortaya çıktığı zaman hemen başlanır ve yapılır. İnşallah bu seçim Isparta’mız için en hayırlısı olsun. Kazanan arkadaşlarımızda Isparta’nın en büyük hizmetkârlık işini başarsın dileklerinde bulunuyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.