Karadayı'nın Yeni Sezonu

Karadayı dizisi yeni sezona 9 Eylül Pazartesi günü 37. bölüm ile start veriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Eylül 2013 17:34
Karadayı'nın Yeni Sezonu

Karadayı dizisinin 2. sezonu 9 Eylül Pazartesi günü ATV'de başlıyor ve Karadayı'nın yeni sezonu için 37. bölüm fragmanı da yayınlandı. Kenan İmirzalıoğlu'nun rol aldığı Karadayıdizisinin 2. sezonunda da seyircileri yine heyecanlı anlar bekliyor. 37. bölümü ile 2. sezona giriş yapacak olan Karadayı dizisinin fragmanın yeni bölüme dair ipuçları veriyor. Karadayıdizisinin 37. bölüm fragmanı buradan izleyebilir ve özetini okuyabilirsiniz.



Karadayı Özet:
Kimileri kahraman doğar kimileri ise sonradan kahraman olur. Mahir her ikisidir...1970'lerde Beyazıt'ta mutlu bir ailenin hayatı bir nişan günü alt üst olur.Kara ailesinin reisiNazifişlemediği bir cinayet yüzünden idam hükmü alır. Mahir o gün hayatından, sevdalarından, yarınlarından vazgeçer. Artık tek bir amacı vardır o da gerçek katili bulup, adaleti yerine getirerek babasını darağacından kurtarmak. Adaleti aradığı bu yolda bir de karşısına imkansız bir aşk çıkar.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.