Karahan Bölgenin Gururu Oldu

Karahan Bölgenin Gururu Oldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Mart 2017 11:23
Karahan Bölgenin Gururu Oldu

Türk medyasının bağlı bulunduğu baş kurum olan Basın İlan Kurumunun ( BİK) 29’ncu dönem Genel Kurul Üyeliğine Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan seçildi.

1961 yılında kurulan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin en prestijli kurumlarından olan Basın İlan Kurumunun, 29’ncu dönem genel kurul seçim sonuçları geçtiğimiz hafta açıklandı.

Basın İlan Kurumu teşkiline dair, geçtiğimiz 19 Ocak 2017 Perşembe günü yapılan İlan Prodüktörlük seçimlerini, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan’ın kazandığı resmi olarak açıklandı.

ISPARTA VE BU BÖLGE’NİN İLK

TEMSİLCİSİ ŞEVKET KARAHAN OLDU

IGC Başkanı Şevket Karahan’ın Basın İlan Kurumu Genel Kurul Üyeliğine seçilmesi, Isparta ve bölge basını içinde beraberinde birçok ilki getiriyor. Özellikle Isparta basını cumhuriyet tarihi boyunca ilk kez bu kadar önemli bir mevkii de temsil edilme şansı yakaladı. Burdur ve Antalya içinde geçerli olan bu kazanım, yine bölge basını için birçok ilklerin elde edilmesini sağlamış olacak. Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Yakup Karaca tarafından geçtiğimiz hafta açıklanan seçim sonucu sonrası değerlendirmelerde bulunan BİK Genel Kurul Üyesi ve IGC Başkanı Şevket Karahan; “Türkiye’nin 7 bölgesinden bizlere destek veren tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevine seçildiğim 2012 yılında, şehir basınını en üst mevkilerde en iyi şekilde temsil edeceğimin sözünü vermiştim. Başta Isparta medyasının desteğiyle camiamızı en üst şekilde temsil etme görevine seçildim. Isparta basın tarihinde ilk kez bir medya çalışanı 1961 yılında kurulan Basın İlan Kurumu Genel Kurul üyeliğine seçildi. Ispartamızın tanıtımı ve mesleğimizin gelişmesi adına inşallah güzel sonuçlar elde ederiz” dedi.

KARAHAN GURURUMUZ OLDU

 

2012 yılında Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Şevket Karahan bölgemizde ve ülke genelinde birçok önemli görevlerde bulunuyor. 81 il gazetecilerin ve derneklerin bağlı bulunduğu Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK)’nda Denetleme Kurulu Başkanlığı görevinde bulunan Karahan aynı zamanda Akdeniz  Gazeteciler Federasyonu’ndan Genel Başkanvekili olarak Isparta’yı temsil etmektedir. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.