Karaman’da Gol Sesi Çıkmadı

Karaman’da gol sesi çıkmadı

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Aralık 2017 15:56
Karaman’da Gol Sesi Çıkmadı

Bölgesel Amatör Lig 7’nci Grupta mücadele eden temsilcimiz Isparta Davrazspor, Karaman deplasmanından 1 puanla döndü.       

Ligin zorlu takımlarından Karaman Belediyespor ile deplasmanda karşılaşan temsilcimiz Isparta Davrazsapor maçtan 0-0 eşitlikle ayrıldı. Maçta iki takım da yakaladıkları net fırsatları değerlendiremedi. 

Maçın ilk yarısında kontra ataklarla gol arayan temsilcimiz meşin yuvarlağı ağlarla bir türlü buluşturamadı. Maçın ilk yarısında kalesinde de tehlikeli pozisyonlar veren temsilcimiz kaleci Sofu’nun kurtarışlarıyla gol olmasını engelledi. Maçta ilk yarı gol sesi çıkmadı. 

Maçın ikinci yarısında Karaman Belediyespor’un atakları kesmeye çalışan temsilcimiz yine kalesinde tehlikeli pozisyonlar gördü.  Kontra ataklardan gol arayan temsilcimiz yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince maç golsüz eşitlikle sona erdi.

SIRADAKİ MAÇ MUT İDMANYURDU DEPLASMANI

Temsilcimiz Isparta Davrazspor önümüzdeki hafta Mut İdmanyurdu ile karşılaşacak. Deplasmanda oynanacak maç saat 14.00’da başlayacak. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum