Karanlık Pazar!

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamada 15 Eylül Pazar günü bazı bölgelerde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Eylül 2013 11:24
Karanlık Pazar!

AKEDAŞ’tan yapılan açıklama şu şekilde: “TEİAŞ 7. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğünün Eğirdir trafo merkezinde yapılacak olan 2013 yılı bakım çalışmaları nedeniyle ile enerji kesintisi yapılacaktır.

15 Eylül Pazar günü saat 08:00 ile 19:00 arası kesinti yapılacak yerler aşağıdaki gibidir:

"Eğirdir İlçe merkezi tamamı, Pazarköy, Sarıidris, Gökçehöyük kasabaları, Mahmatlar, Sorkuncak, Bağacık, Yılgıncak, Havutlu, Bağıllı, Çay, Akdoğan, Ağılköy, Balkırı, Tepeli, Eyüpler, Yuvalı, Serpil, Yukarı Gökdere, Kırıntı, Akbelinli, Aşağıgökdere, Akpınar, Sipahiler köyleri ve mahalleri, Sütçüler İlçe merkezi, kasabaları ve köyleri, Aksu ilçe merkezi, kasabaları ve köyleri, Sütçüler HES, Aksu HES, Yaylabel HES, Aksu ve Pınarsu fabrikaları, Bahçe Kültürleri, Baysallar Alabalık ve Nurettin ERSOY Tesisleri, Sarka, Kıyımtaş, Vahdet, Özçınar, Çobanlar, İmsa, Batu, SMC, UYK, Tuaçi, Bej, ADK, Ece, Metamar, BG Taş Madencilik Mermer Fabrikaları, Tan Plastik Kasa fabrikası, Mutsan Kaya Kereste fabrikası, Aksu Belediye, Osmanoğlu, Serpil Buzhane, Köprülü, Erdoganlar, Yuvalı, Okutanlar, Serpil Köyü Ana Meyve 1-2, Y. Gökdere, Kırıntı, Eyüpler Eymenler, Balkırı, Yuvalı, Çayköy, Sarıidris Soğuk Hava Depoları, Burdur Bucak’a Bağlı Kızıllı Köyü ve Mahalleleri, Antalya Manavgat'a Bağlı Yeşil bağ ve Değirmenözü Köyleri ve mahalleleri, Gelendost sulama birliği.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.